Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports
Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Kralj nastavlja!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.07.23. | 09:34

Nismo pretjerano iznenađeni ovakvim ishodom budući da je odavno rekao kako želi dijeliti teren sa svojim sinom.

NBA zvijezda LeBron James odbacio je nagovještaje o umirovljenju, kazavši "kako nije spreman prekinuti sportsku karijeru jer još uvijek osjeća veliku ljubav prema košarci", tvrdi AFP.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Više me ne zanima koliko ću poena postići, te što mogu, a što ne mogu na terenu. Pravo pitanje za mene je mogu li nastaviti igrati bez ozljeda. Dan kada neću moći dati sve od sebe na terenu, bit će to i moj posljednji. A taj dan još nije došao", rekao je James na dodjeli ABC-jevih nagrada Espy.

James (38) je osvojio nagradu Espy za rekordnu prošlu sezonu, kada je izbio na prvo mjesto ljestvice strijelaca svih vremena u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, nadmašivši broj poena koje je prethodno skupio Kareem Abdul-Jabbar. Dodao je kako mu je treniranje njegovih sinova pomoglo da zadrži svjež pogled na sport kojim se bavi više od dva desetljeća.

U kolovozu je produžio ugovor s Los Angeles Lakersima i igrat će barem još sezonu 2024/25.

ABC-jeve nagrade za sportaša godine dobili su nogometaš Patrick Mahomes i skijašica Mikaela Shiffrin, a Kansas City Chiefs NFL lige osvojio je nagradu za momčad godine.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

LeBron JamesESPYSNBALos Angeles Lakers

Ostale Vijesti