REUTERS/Lisa Marie David
REUTERS/Lisa Marie David

Kerr nakon šokantnog poraza: "Litavci su nas udarili šakom u usta"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.09.23. | 18:24

SAD je upisao prvi poraz na Mundobasketu.

Amerikanci su doživjeli prvi poraz na Mundobasketu, Litva ih je svladala sa 100-104, kreiravši veliku senzaciju. Izbornik SAD-a Steve Kerr je poručio kako je ovo veliki iskustvo za njegov sastav.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Bila je to sjajna košarkaška utakmica. Litva je odigrala pakleno dobro. Mislim da su pogodili prvih devet šuteva za tri poena. Sviđa mi se kako su moji momci uzvratili u drugom poluvremenu. Dali su sve od sebe, igrali su ludo i pružili su zaista dobru partiju. Svaki poraz boli, ne volim gubiti, ali sretan sam što nas ova utakmica ne gura s našeg osnovnog puta, a to je zlato. Ova utakmica je veliko iskustvo za moju mladu momčad. Ovo je FIBA-ino natjecanje, tu postoje neke sjajne ekipe koje imaju kontinuitet i razumiju što rade. Litva je briljirala. Zaslužili su pobjedu“, rekao je nakon susreta američki izbornik.

Inače, Litva je prvu četvrtinu dobila s 31-12.

„Samo su nas udarili šakom u usta. Sad imamo što analizirati i pokušati izvući neke pouke da nam se takve dionice u igri ne događaju. Litva je briljantna košarkaška reprezentacija. Kreću se, pucaju, fantastično su vođeni. Da bismo bili bolji, moramo odgovoriti onako kako smo igrali u drugom poluvremenu. Protiv Italije moramo početi upravo tako. Nadam se da je ovo lekcija i da ćemo se oporaviti“, zaključio je Kerr.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MundobasketSteve Kerramerička košarkaška reprezentacija

Ostale Vijesti