Jokić bolji od Bogdanovića, rekordi karijere Foxa i Younga (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 31.01.20. | 08:09

Loša šuterska večer Ivice Zubca.

Noćas je diljem SAD-a odigrano šest utakmica najjače košarkaške lige svijeta.

Denver Nuggetsi su u svom Pepsi Centru nadigrali Utah Jazz rezultatom 106:100.

Jazzeri su se držali u utakmici sve do kraja treće četvrtine, no Nuggetsi tad preuzimaju vodstvo i ne puštaju ga do samog kraja susreta. Pobjednike je do trijumfa vodio Nikola Jokić s 28 koševa i 10 asistencija, dok je kod poraženih najistaknutiji bio Clarkson s 37 ubačaja. Bojan Bogdanović je za 36 minuta ubacio 18 koševa sve sa iza linije tri poena.

Sacramento Kingsi su iznenađujuće odnijeli pobjedu iz Stamples Centra protiv Los Angeles Clippersa rezultatom 103:124.

Clippersi su u sredinom prve četvrtine imali dvocifrenu prednost, međutim Kingsi se do kraja dionice bude i smanjuju razliku, da bi u drugoj četvrtini potpuno preuzeli igru i do odbora otišli na +20. Do kraja susreta gosti nisu ispuštali prednost te su u konačnici slavili rezultatom 103:124. Clipperse je do trijumfa vukao De'Aaron Fox s rekordom karijere od 34 koša te osam skokova i četiri ukradene lopte, kod poraženih prvo ime bio je Lou Williams s 22 koša. Ivica Zubac je za 22 minute na terenu ostvario 10 skokova i pet koševa uz katastrofalan šut za dva 1:7.

Atlanta Hawksi su slavili u svojoj State Farm Areni protiv Philadelphia 76-ersa rezultatom 127:117.

Philadelphija se držala samo do sredine prve dionice, ali tad Hawksi prebacuju u brzinu više i sve do kraja utakmice ne ispuštaju prednost i utakmicu odvode na svoj mlin. Trae Young je ponovno odigrao maestralnu utakmicu ubacivši 39 koševa i postavivši rekordnih 18 asistencija.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Trae YoungDe'Aaron FoxNikola JokićBojan Bogdanović

Ostale Vijesti