James bolji od Dončića u triple-double okršaju, Harden poslao Irvinga po ćevape pa izvukao tanji kraj (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 02.11.19. | 07:57

Dobra predstava Bojana Bogdanovića u porazu Jazza, briljirali Kemba i Patty Mills.

Sinoć je odigrano devet susreta u NBA ligi, a glavne uloge preuzeo je dvojac Los Angeles Lakersa, LeBron James i Anthony Davis.

U pobjedi Lakersa nakon produžetka nad Dallas Mavericksima rezultatom 119-110, James je imao gotovo monstruozan triple-double učinak sa 39 poena, 16 asistencija i 12 skokova, a trice je gađao 4-9. Davis mu je sekundirao s 31 poenom uz osam skokova, ali na liniji za tri poena bio je poprilično manjkav bez ubačene ijedne trice od pet pokušaja.

U redovima Mavsa najbolji ej bio Luka Dončić s također sjajnim triple-double učinkom od 31 poena, 15 asista i 13 skokova. Međutim, nije imao pravu podršku suigrača, a najbliži mu je bio Kristaps Porzingis koji je stavio 16 poena uz devet skokova.

 

 

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović imao je solidnu šutersku večer u porazu njegovog Utah Jazza od Sacramenta. Kingsi su slavili u tijesnom susretu rezultatom 102-101, a Babo Beretta je ubacio 17 poena, uz šut 6-12 za dva poena te 3-4 za tri. Uz to, ubilježio je i šest skokova, dva asista te po jednu ukradenu i blokadu.

Jazzere je predvodio Donovan Mitchell s 24 ubačena poena, dok je Rudy Gobert imao double-double učinak s 15 poena i 16 skokova. U redovima pobjedničke momčadi najefikasniji je bio De'Aaron Fox s 25 poena.

 

 

U vrlo neizvjesnoj utakmici u kojoj je Jayson Tatum pogodio šut za pobjedu, Boston Celticsi su slavili protiv New York Knicksa rezultatom 104-102. Tatum je u konačnici imao 24 poena i šest skokova te tri asista, ali najbolji pojedinac susreta bio je Kemba Walker s 33 ubačena poena, šest skokova i pet asistencija.

Kod Knicksa, koji su koristili samo tri igrača s klupe, najbolji je bio Marcus Morris s 29 poena (5-8 za tri poena), uz devet skokova, tri asistencije i dvije ukradene lopte.

Jedan od najzanimljivijih dvoboja definitivno je bio i okršaj Hardena i Westbrooka protiv Irvinga. Kyriev Brooklyn bio je u konačnici bolji od Houstona rezultatom 123-116, a igrač s najviše poena bio je 'The Beard' sa 36 ubačenih poena.

Ipak, Harden je bio daleko od zavidne forme jer je iz igre imao skromnih 10-31 za dva poena, dok je za tri poena katastrofalno pogodio tek dva šuta od 16 pokušanih. Russell Westbrook je bio nešto efikasniji, ali pogodio je tek jednu od šest ispaljenih trica za konačnih 27 poena.

Netse je s druge strane predvodio Taurean Prince sa 27 poena i 12 skokova, Caris LeVert je ubacio 25, dok je Irving imao double-double učinak s 22 poena i 10 asistencija.

 

 

U ostalim utakmicama, Giannis Antetokounmpo je predvodio Buckse do pobjede nad Orlandom rezultatom 123-91. The Greek Freak je imao 29 ubačenih poena, uz 14 skokova,. Šest asista i dvije ukradene lopte. Kod Magica, najbolji je bio Evan Fournier s 19 poena.

U ogledu Spursa i Warriorsa, momčad iz San Antonija odnijela je pobjedu rezultatom 127-110. Najbolji u redovima momčadi Gregga Popovicha bio je veteran Patty Mills koji je s klupe utrpao 31 poen, a dobar je bio i LaMarcus Aldridge s 22 poena i osam skokova. Kod poraženog Golden Statea, D'Angelo Russell je zabio 30 poena uz osam asistencija, dok je Jordan Poole ubacio 20 poena.

 

 

Indiana je pobijedila Cleveland 102-95, a najefikasniji bili su Kevin Love s 22 poena i 17 skokova, poen manje ubacio ej Sexton, dok je 20 poena na kraju utakmice skupio i Clarkson. Kod Pacersa, najbolji je bio Malcolm Brogdon s 25 poena, dok je Domantas Sabonis uz 18 poena 'uzeo' i 17 skokova, a double-double učinak također je upisao i Lamb s 21 poenom i 10 skokova.

Za kraj, Chicago je bio bolji od Detroita sa 112-106, a za Bullse je najviše posla odradio Zach LaVine s 26 poena, Porter Junior je stavio 22 poena, dok je Wendell Carter Junior ubacio 16 poena uz 11 skokova. Kod Pistonsa, najbolji je bio Andre Drummond s 25 poena i nevjerojatna 24 skoka. Derrick Rose je s klupe ubacio 23 poena i podijelio sedam asistencija uz tri ukradene lopte.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jayson TatumKemba WalkerBojan BogdanovićGiannis AntetokounmpoAndre DrummondKristaps PorzingisLuka DončićAnthony DavisLeBron JamesKyrie IrvingRussell WestbrookJames Harden

Ostale Vijesti