foto: Action Images
foto: Action Images

Green svojom izjavom uzburkao NBA ligu: "Ili slušaš ili ti unište karijeru..." (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.02.21. | 16:39

Iako se vjerojatno mnogi slažu s njim.

Draymond Green, All-star košarkaš i trostruki prvak s Golden State Warriorsima nakon utakmice protiv Cavaliersa obraćao se novinarima na press-konferenciji. Ratnici su slavili 129:98, a Green je sudjelovao sa all-around partijom (6p, 8sk, 16as).

Poznati i kontroverzni brbljavac dotakao se aktualne teme u vezi toga što pojedini igrači bivaju odstranjeni iz momčadi nakon što zatraže razmjenu. To se dogodilo s Andreom Drummondom, centrom Cavsa, a također je nešto ranije objavljeno da će Pistonsi iz momčadi udaljiti Blakea Griffina dok ne dođu do odluke što napraviti s bivšom zvijezdom koju su pregazile ozljede, kako stvari stoje.

"Vidio sam Drummonda na zagrijavanju, a onda je otišao u svlačionicu i vratio se u normalnoj garderobi jer će uskoro biti razmjenjen. To je sr**e. Sjetimo se kada je James Harden zatražio odlazak iz Houstona i što je sve radio kako bi ga dobio. Bio je ljut jer mu nisu dali da ode u drugu momčad. Uništili su ga. Ukoliko ne uradiš ono što ti kažem, ti si rak, problem si, a sjetimo se i nekih drugih primjera. DeMarcus Cousins je od novinara nakon utakmice saznao da je razmjenjen. Anthony Davis je kažnjen sa 100 tisuća dolara jer je javno tražio razmjenu. Franšize mogu raditi što žele, a mi moramo biti profesionalci. Mi tražimo poštovanje i ista prava kao i momčadi. Kao igrač, ti si najgori čovjek na svijetu, a tim može da raditi sve. Tvoje je samo da slušaš ili će ti uništiti karijeru. Liga nas mora zaštititi", rekao je Green.



Tagovi

Draymond GreenAndre DrummondNBA

Ostale Vijesti