Greek Freak oštar na jeziku: Nikad ne bih radio ono što radi Kawhi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.11.19. | 08:28

Jedan od najboljih košarkaša današnjice uputio je oštru kritiku prošlogodišnjem MVP-u finalne serije.

Giannis je rekao kako ne želi biti bezobrazan i povrijediti nečije osjećaje, ali ističe kako njemu nitko ne bi mogao zabraniti da igra jer je sezona "dugčka". Dodao je kako je liga po tom segmentu izvrsna te da kroz sezonz igrač dobije 21-22 dana za odmor što je po njemu i više nego dovoljno da igrač u potpunosti bude spreman za sve što ga slijedi.

Osvrnuo se i na trenutnu situaciju u njegovoj momčadi, pojasnio je kako je kemija u momčadi na vrhunskoj razini te kako su za to najzaslužnije gostujuće utakmice budući da tada uvijek nastoje zajedno večerati što je ujedno i svojevrsni team-building.

Za kraj dodajemo kao Giannis u početku sezone u prosjeku bilježi 29 poena, nestvarnih 14.3 skokova i 7.6 asistencija te kako njegovi Bucksi nakon osam odigranih utakmica imaju veoma dobar omjer 6-2.

U nastavku teksta pogledajte što je sve točno rekao u svojem kratkom razgovoru za ESPN:

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Q4UFgV09_KU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 (foto:Reuters)

 


Tagovi

Giannis AntetokounmpoMilwaukee BucksKawhi LeonardLos Angeles Clippers

Ostale Vijesti