Photo: Michele Nucci / ipa-agency.net/IPA
Photo: Michele Nucci / ipa-agency.net/IPA

Gostujuće pobjede Olympiacosa i Fenerbahcea

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.04.24. | 08:05

Barcelona i Monaco su izgubili prednost domaćeg terena

Košarkaši Olympiacosa i Fenerbahcea već su u prvim četvrtfinalnim susretima doigravanja Eurolige, protiv Barcelone i Monaca, okrenuli prednost domaćeg parketa na svoju stranu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Olympiacos je cijelu utakmicu vodio kod Barcelone te je na kraju slavio 77-75. Prvi strijelac u sastavu iz Pireja bio je Nigel Williams-Goss s 15 poena, Isiah Canaan je dodao 14, a Filip Petrušev 12 uz pet skokova.

Kod Barcelone su po 13 poena ubacili Jabari Parker i Willy Hernangomez, s tim da je Parker tome dodao sedam, a Hernangomez pet skokova.

Fenerbahce je u gostima, nakon produžetka, svladao Monaco 95-91 premda je sve moglo završiti i unutar osnovnih 40 minuta da je Gudurić pogodio sa zvukom sirene. Gosti iz Istanbula težim su putem ipak osigurali važnu pobjedu do koje ih je vodio Nigel Hayes-Davies s 19 poena, a tome je dodao i sedam skokova. Nick Calathes je ubacio 17 poena, a Tyler Dorsey 13 poena, pet asistencija i sedam skokova.

Kod domaćina je Elie Okobo ubacio 19 poena , dok je najbolji strijelac Eurolige u povijesti Mike James ubacio 16 uz loših 3-9 za dva te 1-6 za tri poena.

Put na Final Four izborit će momčadi koje prve ostvare tri pobjede.

U utorak su do prvih pobjeda u četvrtfinalnim serijama došli Maccabi protiv Panathinaikosa, odnosno, madridski Real protiv Baskonije.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

EuroligaFenerbahçe košarkaOlympiacos košarkaBarcelona košarka

Ostale Vijesti