USA TODAY Sports
USA TODAY Sports

Gordić odlazi u Mornar, Partizan ga mijenja bivšom srednjoškolskom zvijezdom?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.12.20. | 15:22

Američki plejmejker ove sezone došao je u Europu i odlično se snašao.

Jutros je regionalnu košarkašku scenu zatresla glasina kako je Nemanja Gordić na izlaznim vratima i seli u Mornar, a sad stiže nastavak na tu glasinu. I ponovo je glasina.

Navodno će ga zamijeniti američki plejmejker Demetrius Jacskon. Riječ je o igraču koji je košakaški stasao na parketu sveučilišta Notre Dame, Celticsi su ga uzeli kao 45. pick na Draftu, ali nije se naigrao. Probao je u Houstonu, Philadeplphiji i Lakersima no i tamo je češće igrao u razvojnoj ligi.

Ne djeluje kao ništa specijalno, međutim Jackson je svojedobno bio jedan od najboljih srednjoškolskih igrača, skauti su o njemu izvještavali u superlativima, trebao je biti sljedeća velika stvar u NBA ligi. Nažalost, putem je negdje zapelo i sad za kruh zarađuje na europskim parketima.

Na sveučilištu nije bio tako loš, u svojoj zadnjoj sezoni izabrali su ga u top 10 najboljih plejmejkera u SAD-u na toj razini, a nagađa se kako mu je tijelo bilo problem jer je visok samo 185 centimetara.

Srpski mediji pišu kako je Partizanove čelnike kupio partijama Lietuvos Rytasa u kojem igrao odlično od starta tekuće sezone.


Tagovi

KK PartizanNemanja Gordić

Ostale Vijesti