George zna kako utišati tribine: Nisam zaslužio zvižduke, jednog dana ću sve otkriti

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 13:26

Indianapolis mu ne može oprostiti izdaju.

Paul George je bio glavna zvijezda Indiane kao i miljenik navijača od 2010. do 2017. godine, no otkad je napustio klub na konstantnom je udaru, a pristalice Pacersa ga smatraju izdajnikom.

Noćas je sjajni šuter gostovao sa svojim Clippersima u Bankers Life Fieldhousu te slavio rezultatom 99:110, a svaki njegov dodir s loptom bio je popraćen gromoglasnim zvižducima. Navijači mu jednostavno ne mogu oprostiti izdaju, ali George ima svoju stranu priče, koju još nije spreman iznijeti.

Njegov odgovor noćas je bio 36 koševa, a to mu je već postalo standardno u nekad njegovoj dvorani, jer treći put od odlaska zabija preko 31 koša.

 

 

"Nisam iznenađen, to je Indiana. Nisam zaslužio zvižduke, ali obećavam vam jednog dana ću vam ispričati sve kako sam napustio Indianu", izjavio je George.

„Ne želim prozivati. Volim biti negativac. Ovdje sam dvije večeri godišnje, a ljudi kojima bi trebali zviždati su tu češće“.

 

 

Paul George nije želio objasniti na koga je točno mislio, ali je reako da nema ništa protiv generalnog menadžera Pacersa Kevina Pritcharda, koji je svojevremeno izjavio da je Georgeov zahtjev za trade doživio kao udarac u trbuh.

„Pokušavate izvući priču iz ovoga, zar ne? Neću pljuvati Kevina. To je samo njegova strana priče“, zaključio je George.

No, da beka dira ovakva reakcija publike pokazao je u jednom trenutku prvog dijela kad je s prstom preko usta utišavao tribine, no na kraju je svojom partijom dao najbolji odgovor.

 

 

„Bio sam šokiran. To je za mene uvredljivo. Mislio sam na to, ali nisam znao da se baš tako loše osjećaju i da to traje toliko dugo. Izgleda da je tako“, prokomentirao je reakciju tribina trener Clippersa Doc Rivers.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Paul George

Ostale Vijesti