Euroliga pokrenula istragu zbog neviđenje krađe CSKA protiv Žalgirisa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.11.18. | 20:56

Nevjerojatne scene u Moskvi.

Nevjerojatan propust, ili možda namjeran čin, dogodio se u 8. kolu Eurolige kada je CSKA u Moskvi ugostio Žalgiris.

Domaća momčad upisala je pobjedu u produžecima protiv Litavaca, ali do nje su došli na vrlo perfidan način. Naime, minutu prije kraja momčad iz Kaunasa imala je 3 poena prednosti i napad, a u jednom trenutku sat koji prati vrijeme napada skočio je sa 18 na 13 sekundi, čime je gostima oduzeto pet sekundi napada koji je kasnije završio oduzimanjem lopte zbog – curenja vremena.

Tim povodom, uprava Eurolige pokrenula je istragu protiv ruskog kluba te je zatražila izvještaj i opravdanje sporne situacije. Istraga je pokazala da je semafor uredno ispitan prije početka utakmice te je za veliki propust kriva osoba odgovorna za 'time clock'.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Ok <a href="https://twitter.com/EuroLeague?ref_src=twsrc%5Etfw">@EuroLeague</a> and <a href="https://twitter.com/cskabasket?ref_src=twsrc%5Etfw">@cskabasket</a>, what was that? Check how shot clock jumps from 18 to 13. Possession ended in shot clock violation <a href="https://t.co/q7Uw99YRQk">pic.twitter.com/q7Uw99YRQk</a></p>&mdash; Jonas Miklovas (@jmiklovas) <a href="https://twitter.com/jmiklovas/status/1065366421864177666?ref_src=twsrc%5Etfw">November 21, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

CSKA Moskva košarkaŽalgirisEuroliga

Ostale Vijesti