USA TODAY Sports
USA TODAY Sports

Draymond Green zbog šamara Nurkiću suspendiran na neodređeno vrijeme

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.12.23. | 12:14

Ovo je Greenu druga suspenzija ove sezone. U studenom je bio suspendiran pet utakmica nakon što je uhvatio za vrat košarkaša Minnesote Rudyja Goberta

Košarkaš Golden State Warriorsa Draymond Green suspendiran je na "neodređeno" vrijeme nakon što je udario igrača Phoenixa Jusufa Nurkića, objavila je u četvrtak NBA.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U trećoj četvrtini gostovanja Warriorsa, Nurkić je držao ruku na Greenovom boku dok ga je branio kada se Green divljački okrenuo, udarivši Nurkića u lice otvorenom šakom. Phoenix je pobijedio 119-116.

Liga je rekla da je uzela u obzir Greenovu povijest "nesportskih postupaka" i da će od njega biti traženo da ispuni određene uvjete lige i tima prije nego što se vrati u igru.

Ovo je Greenu druga suspenzija ove sezone. U studenom je bio suspendiran pet utakmica nakon što je uhvatio za vrat košarkaša Minnesote Rudyja Goberta. 

Green je prošle sezone bio kažnjen jer je nagazio protivnika, udario je suigrača na treningu, a 2016. godine je propustio petu utakmicu finala protiv Clevelanda zbog sukoba sa LeBronom Jamesom. 

Warriorsi (10-13) su trenutno 11. u Zapadnoj konferenciji i igraju protiv Clippersa u Los Angelesu u četvrtak.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina)


Tagovi

Golden State WarriorsJusuf NurkićDraymond GreenNBA

Ostale Vijesti