Charles Barkley jednom rečenicom pokopao Draymonda Greena (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.01.20. | 13:34

Jedan od najboljih igrača u povijesti bez prstena ne štedi nikog.

2019. godina, točnije njen drugi dio, bit će crnim slovima upisan u povijest franšize Golden State Warriorsa.

Cijeli koloplet nesretnih događaja, a oni se svode uglavnom na ozljede i narušene odnose u momčadi, učinile su da kalifornijska momčad od jedne od najdominantnijih dinastija zadnjih nekoliko desetljeća postanu najlošija momčad lige. A to su u ovom trenutku zahvaljujući omjeru 9-34.

Ozljeda Kevina Duranta tijekom finalne serije protiv Toronto Raptorsa i gubitak iste (koju je poslije izvrnut križni ligament Klaya Thompsona samo učinio izvjesnijom) krilnom su igraču predstavljale samo boost za ono što je mjesecima u njemu kuhalo. Napustio je Zaljev i kao slobodan agent potpisao za Brooklyn Netse.

Početkom ove sezone ozlijedio se i igrač koji je duša i srce ovog sastava, Steph Curry, te je to dovelo do potpunog isušivanja talenta na postojećem rosteru bivših prvaka. Jedini od te šampionske jezgre trenutno koji igra je Draymond Green.

Tzv. ''švicarski nožić'' Stevea Kerra, krilo koje je jedan od najboljih obrambenih igrača lige već godinama, frenetični borac, ali isto tako žestoki trash-talker našao se u situaciji u kojoj su se mnogi zapitali može li on kao prva (ili makar druga) opcija nositi Warriorse do iole respektabilnog rezultata, sad kad nema osiguranih koševa od ofenzivnih sila popu Curryja, Thompsona ili Duranta.

Ispostavilo se da tome nije tako. Mnogi koji su Greena doživljavali kao galamdžiju bez pokrića sada likuju, a jedan od njih je i igračka, a sada već i medijska legenda, Sir Charles Barkley.

On je u svojoj emisiji NBA on TNT rekao kako „Draymond više ne priča toliko otkako ima triple-single prosjek.“

Mi na ovo ne bi ništa dodali, osim priložili video i izjavu u izvornom obliku.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/s80e6/qdcatb" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

(foto: screenshot)

 


Tagovi

Charles BarkleyDraymond GreenNBAGolden State WarriorsKevin DurantStephen CurrySteve Kerr

Ostale Vijesti