Cedevita želi dvokorakom u finale: Moramo biti maksimalno ozbiljni

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.05.15. | 10:29

Nakon što je sinoć finale doigravanja za košarkaškog prvaka Hrvatske na Višnjiku osigurala Cibona, drugom pobjedom protiv Zadra, danas će isto pokušati napraviti Cedevita.

Branitelj naslova vodi 1:0 u polufinalnoj seriji protiv Zagreba, nakon što je u prvoj utakmici u Domu sportova slavio sa 91:74 i još ga jedan korak dijeli od finala. U Cedeviti se nadaju da će ga uspjeti ostvariti danas u Trnskom te kako 'Mravi' neće osigurati majstoricu.

„Svjesni smo da moramo dobiti tu drugu utakmicu da bi se plasirali u finale. Zagreb u Trnskom igra sasvim drugačije nego u gostima. Tu se osjećaju puno komotnije, puno su agresivniji i moramo biti maksimalno ozbiljni, čak i bolji nego što smo bili prethodnu utakmicu, da bi tu utakmicu dobili bez trauma“, poručio je u najavi utakmice Veljko Mršić, koji bi u odsustvu prvog trenera Jasmina Repeše Cedevitu trebao voditi do kraja ove sezone.

Priznaje da Cedevita u ovoj seriji ima ulogu favorita.

„Ne bježimo od toga. Mi jesmo favoriti. Tako ćemo i ući u utakmicu, ali pokazali smo prije nekih desetak dana u Trnskom da ako nismo pravi, da Zagreb ima potencijal i može nam stvarati probleme“.

Da to mogu napraviti, uvjereni su u redovima Zagreba.

„Mi ćemo probati, a hoćemo li uspjeti... Ne možemo ići s bombastičnim najavama, Cedevita je izraziti favorit, ali mi svakako želimo biti što dulje u igri u utakmici i biti što konkurentniji“, kazao je trener 'Mrava' Danijel Jusup, prenose Sportske novosti.

Utakmica Zagreba i Cedevite igra se u Trnskom s početkom u 17:35.

(Foto: KK Cedevita)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

domaća košarkaA-1 Liga za prvakaKK ZagrebCedevita

Ostale Vijesti