VIDEO: Navijači u terenu, Millwall preko prvaka u četvrtfinalu! Uzbuđenjima nema kraja...

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.02.17. | 18:43

FA kup prepun je iznenađenja!

Agonija Leicestera ide dalje!

U današnjem ogledu osmine finala engleskog FA kupa Millwall je svladao Leicester pogotkom Cummingsa u 90. minuti susreta, čime je Leicester eliminiran iz tog natjecanja.

Očajna predstava za Lisice postaje još i gora kada vidimo da je Millwall gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrao s igračem manje, nakon što je Millwallu isključen Cooper u 52. minuti. Iako je Ranieri krenuo s relativno kominiranim sastavom, u drugom dijelu su ušli i Albrighton, Vardy te Wasilewski, ali ništa nije pomoglo.

Zanimljivo je bilo i u Middlesbroughu, gdje je domaćin tek golom u 86. minuti došao do pobjede protiv Oxforda. Trećeligaš se vratio iz deficita od dva gola, do kojeg su odabranici Aitora Karanke stigli pogocima Leadbittera u 26. i Gestedea u 34. minuti. Oxford je u samo dvije minute izjednačio, kada su precizni bili Maguire i Martinez u 64. Ipak, do čuda nije došlo jer kako smo spomenuli, Stuani je u 86. donio pobjedu i prolaz Middlesbroughu.

Spomenimo i da Manchester City igra ponovljenu utakmicu kod kuće protiv Huddersfielda, pošto su danas u gostima odigrali bez pogodaka, 0:0.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

FA Cup

Ostale Vijesti