Germania
Germania

Večeras će slaviti Sevilla (2,15), Leeds (1,90) i Nerazzurri (2,15), pa po svoj dobitak u Germaniju požuri

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 22.04.24. | 10:35

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Ponedjeljak je ovaj put važan nogometni dan jer se odlučuje o naslovu prvaka Italije, Inter ima 14 bodova prednosti ispred Milana šest kola prije kraja, dakle sve je jasno, u slučaju pobjede slave Nerazzurri, a Germania vas na takav ishod časti najvećim tečajem u Hrvatskoj. No, to nije sve, pobjeda za ostanak u borbi za promociju u viši rang treba Leeds Unitedu u gostima kod Middlesbrougha, dočim Sevilli treba trobod kako bi prebrinula sve brige oko ostanka u ovoj turbulentnoj sezoni kluba iz Andaluzije koji je ostao bez Ivana Rakitića i nekoliko trenera...

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Milan - Inter (20.45), DVOJKA, 2,15

Internazionale će večeras u slučaju pobjede proslaviti naslov prvaka Italije, prišiti 'scudetto' na crno-plavi dres, a kako bi mu to bio 20. naslov, od sljedećesezone imali bi dvije zvjezdice iznad klupskog grba! Rossoneri su formalni domaćini, pa bi proslava u svojstvu gosta bila posebno slatka, a Nerazzurri se i te kako sjećaju posljednjeg Derbija della Madonnina, kad su u rujnu nadvisili Milan 5-1. Nerazzurri su u nizu od 16 utakmica u gostima bez poraza (14 pobjeda, dva remija), a posljednji put u gostima poraženi su u svibnju 2023. protiv Napolija. U posljednjih šest prvenstvenih utakmica, Milan je dobio pet i remizirao u posljednjoj kod Sassuola (3-3). Inter je za to vrijeme četiri puta slavio i dvaput remizirao. Inače, Inter je dobio zadnjih pet derbija, dobit će i ovaj šesti!

Sevilla – Mallorca (21.00), JEDINICA, 2,15

Sevilla je na 13. mjestu sa 34 boda, dok je Mallorca na 15. mjestu sa 31 bodom. Sa sedam utakmica do kraja, jednima i drugima cilj je izbjeći ispadanje, odnosno osigurati se prije zadnjih kola. U prethodnoj utakmici La Lige između ovih dviju strana Mallorca je pobijedila 1-0 na svom Son Moixu u prosincu. Jedini pogodak za Los Bermellones postigao je Cyle Larin u 11. minuti. Na domaćem terenu ove sezone, Sevilla nije briljirala (četiri pobjedem pet remija, šest poraza), a Mallorca će nastojati riješiti loš niz rezultata u gostima ove sezone (šest remija, osam poraza i samo jedna pobjeda). Momčad s Baleara želi prekinuti crni niz od 12 utakmica u gostima bez pobjede, još od rujna 2023. protiv Celte iz Viga. U posljednjih šest ligaških utakmica Sevilla je tri puta pobijedila, jednom remizirala i dvaput izgubila. U istom razdoblju Mallorca je u dvaput pobijedila, dvaput remizirala i dvaput izgubila. Ipak, večeras će slaviti Sevilla…

Middlesbrough - Leeds (21.00), DVOJKA, 1,90

Leeds United koji se nada promociji nastavlja svoj pokušaj da osigura mjesto u Premier ligi sljedeće sezone na stadionu Riverside u ponedjeljak kod Middlesbrougha, koji mora pobijediti želi li se dokopati doigravanja. Leeds je izgubio 0-1 protiv Blackburn Roversa doma u svojoj posljednjoj ligaškoj utakmici, produživši svoj niz bez pobjede na tri, čime je pao na treće mjesto, iza Leicestera i Ipswicha. Middlesbrough se nalazi na devetom mjestu sa 63 boda, devet manje od šestoplasiranog Norwicha. Leeds je pobijedio u posljednjem međusobnom susretu u Championshipu, 3-2 na Elland Roadu u prosincu. Leeds je u posljednje vrijeme bio bolji od M'brougha, neporažen je u zadnjih pet ogleda (dva remija), Boro nije slavio protiv Bijelih od ožujka 2018. Bijeli su otad nabili gol-razliku 9-3.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


 



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti