VIDEO: Bravo Premiership! Pogodak dječaka koji je ujedinio Englesku izabran za gol mjeseca

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.01.17. | 14:57

Uspjela je i još jedna akcija za petogodišnjeg dječaka i navijača Sunderlanda, Bradleyja Loweryja, koji boluje od raka.

Njegov pogodak kojeg je postigao u utakmici Sunderlanda i Chelseaja u prosincu, proglašen je za najbolji gol mjeseca. Teško bolesni maleni Bradley Lowery je podsjetimo, bio najveća zvijezda tog susreta. Uoči početka utakmice je izašao na travnjak s igračima i uspješno izveo 'penal' s pet metara.

VIDEO: Dječak koji je ujedinio Englesku - ima 5 godina i boluje od raka, zabio je gol Chelseaju, a sve što želi su božićne čestitke

Dobio je veliki pljesak i ovacije s tribina i uskoro je pokrenuta akcija da se titula za pogodak mjeseca prosinca dodijeli upravo Loweryju. To se i dogodilo, a Lowery je naslov ponio zajedno sa Henrikhom Mkhitaryanom, koji je nagrađen za pogodak u pomalo ironično, 3:0 pobjedi Manchester Uniteda nad Sunderlandom na Boxing Dayju.

Sreći teško bolesnog petogodišnjaka, koji boluje od teškog oblika raka i polako gubi bitku s opakom bolešću, nema kraja, a njegova tužna priča dirnula je mnoge diljem svijeta.

Ne možemo ustvari niti vjerovati u to i želimo se zahvaliti svima na takvoj potpori. To je vrlo poseban trenutak za nas, to je nešto što ćemo pamtiti zauvijek“, izjavila je Bradleyjeva majka.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Henrik MkitarjanBradley Lowery

Ostale Vijesti