REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

Tipovi dana: Tvrdi okršaj Reala i Barcelone, Olympiacos traži metlu protiv Panathinaikosa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.06.22. | 15:05

Evo današnjih zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA - Play Off | 19:00
Alba Berlin - Bayern
ID: 6460292

Alba vodi s 2:0 u pobjedama. Ne možemo se oteti dojmu da je Trinchierijeva momčad, zajedno s Ognjenom Jaramazom popustila u koncentraciji. Poraz od 58:71 apsolutno govori dovoljno o svemu, tako da treba biti obazriv, ali i očekivati da će radi izbjegavanja debakla Bavarci biti puno agresivniji u idućem susretu. Ipak, domaćin je favorit, a Germania je na Albu pripremila sjajan tečaj kojeg ne bi trebalo zaobići. Pobjeda Albe u ovom susretu ne bi trebala doći pod znak pitanja.


Konačan rezultat

Tip: 1 (1.33)
Fiksevi dana
GRČKA 1.LIGA - Play Off | 20:00
Olympiakos - Panathinaikos
ID: 6460372

Olympiacos je pokazao odlučnost pa vodi s 2:0 u seriji. Pred Panathinaikosom je zbog toga možda i nemoguća misija, s obzirom da je rival na prethodnim susretima u manjoj ili većoj mjeri kontrolirao rezultat. Treba očekivati tvrdu utakmicu nakon konačnih 72:78 iz drugog susreta. Inače, Olympiacos je u seriji od šest pobjeda u međusobnim ogledima. Sve ide na stranu Olympiacosa, pa bez obzira na to što im u finalu prijeti metla protiv ljutog rivala, teško će Panathinaikos izbjeći poraz u ovom okršaju.


Konačan rezultat

Tip: 1 (1.14)
Vrijedi probati
ŠPANJOLSKA 1.LIGA - Play Off | 21:00
Real Madrid - Barcelona
ID: 6460306

Ono što se očekivalo na početku sezone, na koncu se i ostvarilo – madridski Real i Barcelona odlučuju o naslovu prvaka u Španjolskoj. Nakon što je Real iznenađujuće izbacio Barcelonu u polufinalu Eurolige, Katalonci su se nabrusili da im uzvrate u prvenstvu. No Pablo Lasso i njegovi izabranici očito imaju recept za igru protiv Barcelone pa su tako slavili u prvom finalnom susretu. Uslijedila je dramatična druga utakmica u kojoj je na koncu Barcelona stigla do izjednačenja tijesnom pobjedom 71:69. Novi El Clascio ponudit će i novu dramu, a s obzirom na važnost utakmice mogli bi gledati utakmicu s manje koševa.


Zbroj koševa

Tip: manje (1.85)
Vrijedi probati
FRANCUSKA 1.LIGA - Play Off | 20:30
Asvel Lyon - Monaco
ID: 6460307

Monaco vodi s 1:0, nakon konačnih 74:82 iz prve utakmice. Zanimljivo je da su u prvom susretu obje momčadi imale po 22 šuta za trice. Učinak im nije bio osobito dobar, a Lyon je na tom susretu imao znatno bolji postotak šuta s linije slobodnih bacanja. Točnije, od 22, igrači ove momčadi pogodili su njih 20. No, iako igra na svom parketu košarkaši Lyona nemaju toliko kvalitete na svom rosteru u odnosu na euroligaški Monaco pa bi gosti mogli izvojevati pobjedu i u drugoj utakmici finalne serije.


Konačan rezultat

Tip: 2 (2.04)
Fiksevi dana
IRSKA 1. LIGA | 20:45
Bohemians - Shelbourne
ID: 6459924

Bohemians igra nestabilno, a Shelbourne je zaista dobar, iako je u 19. kolu prekinuo seriju pobjeda, budući da ga je Shamrock Rovers svladao s 2:0. Djeluje kao da Shelbourne sprema osvetu Bohemiansu za travanjski poraz pri konačnih 1:4. Na zadnja tri međusobna dvoboja dolazila je GG igra. U ovom susretu bi je poprilično nezahvalno prognozirati pobjednika jer je Shelbourne u osjetno boljoj formi, no Bohemians ipak igra na svom terenu pred svojim navijačima i teško da će samo tako pasti. Stoga bi mogli pratiti tvrdu utakmicu s malo golova.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 1-4 (1.15)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti