Sime Zelic/PIXSELL
Sime Zelic/PIXSELL

Tipovi dana: Navijački na Zagreb, golovi u engleskom derbiju

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.09.22. | 12:19

Listić kakav se isplati imati u novčaniku.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 21:05
Hajduk - Slaven Belupo
ID: 6616372

 Slaven Belupo je glavni hit prvenstva. Drugoplasirana momčad na tablici iznenađuje sve koji joj stanu na put. Posljednja žrtva bila je Lokomotiva na Kranjčevićevoj, a prije toga su slomili i Goricu pa i Rijeku, a sve bodove ima je u ovoj sezoni uzeo samo Dinamo na samom početku. Unatoč tome, Zekić je oprezan i kaže da je ovo jedan od najboljih Hajduka posljednjih godina te da su jedan od favorita za naslov prvaka. Bili sada nemaju teret Europe, ali nemaju ni najbolje stanje nakon poraza od Osijeka pa ranije i Dinama. Dambrauskas mora pokazati da je Hajduk vratio fokus na prvenstvo i da doista može zaprijetiti Dinamu u utrci za naslov.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.45)
Vrijedi probati
SEHA LIGA (M) - play off | 19:00
PPD Zagreb - Veszprem
ID: 6621560

Veszprem i Zagreb odigrat će reprizu prošlogodišnjeg finala SEHA-e, a Zagrepčani se nadaju da će rezultat ipak biti drugačiji. Prošle su godine slavili Mađari i nadaju se da će titulu obraniti i ove, ali Obrvan i njegove trupe će dati sve od sebe da pokažu kako ove sezone misle napraviti ozbiljan iskorak, a finale u Zadru bit će pravi način da krenu prema tome.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (4.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 17:30
Man.Utd. - Arsenal
ID: 6616713

Derbi dana! Arsenal ima pet pobjeda u prvih pet kola te su trenutno sami na vrhu prvenstvenog poretka. Igraju sjajno, zabijaju više od 2.5 pogodaka po utakmici, a primaju 0.80. Arteta je to dobro posložio, a veliko pojačanje dobio je u Jesusu, baš kao što je Odegard shvatio da je sad njegovo vrijeme da napravi korak dalje i postane prva violina topnika. United je krenuo katastrofalno, ali se zadnje vrijeme dižu. Vezali su dvije minimalne pobjede što ih je sigurno napunilo samopouzdanjem. Stigao je Antony, veliko je to pojačanje, ostao Ronaldo, od prve minute bi mogao startati Casemiro… Bit će ovo sjajan ogled, sigurni smo!



Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.7)
Vrijedi probati
FRANCUSKA 1. LIGA | 20:45
Nice - Monaco
ID: 6616706

I jedni i drugi imaju problema s ozljedama, i jedni i drugi su očajno krenuli u novu sezonu. Uoči sezone, za ove dvije momčadi predviđao se vrh, analitičari su ih stavljali uz bok OM-u te stepenicu ili dvije ispod PSG-a, kad ono nakon pet odigranih kola ovo će biti ogled 15. i 16. momčadi Ligue 1. Obje momčadi 'pod mus' danas moraju slaviti, stoga očekujemo utakmicu 'na gol više'. Moglo bi tu biti svega, a uza hrabrije bi vrijedilo probat odigrati na remi.



Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.7)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 18:55
Istra 1961 - Lokomotiva
ID: 6616384

 Lokomotiva traži izlaz iz svoje crne serije. Tri vezana poraza problem su za Silvija Čabraju i njegove trupe, no on je i dalje optimist koji tvrdi da mu momčad dobro trenira te da je siguran kako će naći rješenje. Kaže kako rade na detaljima i realizaciji koja im nije bila jača strana. S druge strane, Istra se pokazala kao težak takmac mnogima, a otkinula je bodove i Osijeku i Gorici, dok je Rijeci čak uzela jedan. Tako da Lokosima ovo sigurno neće biti jednostavan ispit, ali s obzriom na pokazano dosad dajemo im malu prednost.



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.25)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti