REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Tipovi dana: Milan zabija Staroj dami, kiša golova na sve strane

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.10.22. | 12:22

Današnji je dan prepun zanimljivih događaja, a mi smo složili i atraktivan listić.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 18:30
Sevilla - Ath.Bilbao
ID: 6707445

Tko bi rekao da će nakon sedam kola španjolskog nogometnog prvenstva Sevilla držati 17. mjesto, a Athletic treće. Ali to je uistinu tako, momčad Ivana Rakitića igra jako blijedo ove sezone i do sada je uspjela sakupiti tek pet bodova ili jedan više od zone ispadanja. No, bez obzira na to, Athleticu će biti izuzetno teško uzeti sve bodove na gostovanju u Andaluziji, a vjerujemo i da bi danas mogla biti ta utakmica koja je povratak na pobjedničke staze.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.95)
Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA | 18:30
Dortmund - Bayern
ID: 6707696

Minhenski Bayern se poigrao s Viktorijom Plzen u Ligi prvaka na Allianz Areni i sada napunjen samopouzdanjem dočekuje najvećeg rivala pred svojim navijačima. I Bayern i Borussia imaju po 15 bodova iz osam utakmica, pa bi se pobjednik ovog meča mogao odvojiti na tablici. Iako je rijel o derbiju, Bavarci su ipak favoriti na Allianz Areni. Mi bi danas probali s golovima kojih na ovim utakmicama nikad ne nedostaje.



Zbroj golova na utakmici

Tip: 4+ (1.95)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 18:00
Milan - Juventus
ID: 6707364

Utakmica dana! Veliki derbi talijanskog nogometa, dva najtrofejnija kluba na Čizmi, sudar dva istinska giganta! Kod domaćina se puno toga temelji na njihovoj nevjerojatnoj lijevoj strani gdje ordiniraju Leao i Hernandez. Što se tiče Stare dame, oni su 'na mišiće' slavili u Ligi prvaka, ali moralo je to biti još uvjerljivije. Daleko je Juve od onih svojih najboljih dana. Domaći sastav je favorit, igrat će i Rebić koji kad igra, igra dobro, dok će u Juventusu sve ovisiti o tome kakav dan ima inače fenomenalni Vlahović. Očekujemo fenomenalnu utakmicu i nekako smo sigurni da ćemo je dobiti. Prošla su vremena kad se u Serie A vidi jedan ili nijedan gol po utakmici, a Stara dama bi danas mogla primiti dosta.



Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.5)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 19:05
Hajduk - Varaždin
ID: 6707348

Velikih problema s ozljedama imaju gosti. Nema Teklića, Herrere, Pellumbija i Urate, dok smo već zaboravili da je Ba njihov igrač koliko ga nema. Doduše, nije ni na Poljudu sve 'sjajno i bajno', ali situacija je ipak nešto bolja. Mora domaćin biti oprezan, prije dvije godine su ih Varaždinci, vođeni Samirom Toplakom, pobijedili, a to si ne smiju opet dopustiti. Osijek je u formi, i jedni i drugi 'napadaju' drugo mjesto, stoga danas nema opuštanja. Još jedna utakmica za koju mislimo da bi moglo biti golova na obje strane.



Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 16:00
Man.City - Southampton
ID: 6707315

Svecima će treba pomoć svetaca kako ih Građani opasnih namjera ne bi razbili. Što reći za Erlinga Brauta Haalanda osim da je nenormalno dobar, zabija kao da mu život o tome ovisi, a u sjajnoj formi su Foden, De Bruyne, Dias… Istina, nedostaju Pepu Stones, Walker i Phillips, ali to se neće ni osjetiti. Soton je doživio neke ogromne poraze u Premier ligi, svi pamtimo onaj od Leicestera i Uniteda koji su im zabili 9 pogodaka, a ako se otvori Haalandu, ne bi nas iznenadilo da se to opet ponovi…



Pobjeda bez primljenog gola

Tip: 1 (1.95)

Tagovi

Tipovi danaprijedlozi i tipoviGermania avionGermania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti