Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Skauti Man Cityja stigli na utakmicu, za svoju Rijeku došao je navijati i Matija Frigan

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.05.24. | 18:30

Na utakmici su skauti tri talijanska te po jednog engleskog i njemačkog kluba.

Velika nedjelja na Rujevici! Sat otkucava, nervoza je sve veća, a Mađar Tamas Bognar samo što nije označio početak ‘utakmice sezone’.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sat i pol prije početka utakmice otvorila su se vrata Rujevice, a u samo par minuta, praktički 80 posto onih koji imaju ‘zlatnu ulaznicu’, odmah su ‘utrčali’ unutra.

Atmosfera je sjajna, navijači nasmijani poput sunca koje je ovih dana obasjalo Kvarner, a okršaj Riječkih bijelih i Plavih iz Zagreba zainteresirao je i mnoge skaute stranih klubova.

Prema informacijama Germanijaka, na utakmicu su stigli i skauti Manchester Cityja! Oni, navodno, gledaju nekoliko igrača, s tim da veći fokus imaju na momčad Rijeke. No, nisu Građani jednini. Ovaj ogled na Rujevici uživo će ispratiti skauti Genoe, Udinesea i Parme te oni iz Stuttgarta. Nekima od njih ovo nije prvi put da uživo prate utakmice Rijeke, skauti Cityja toliko su puta bili na utakmica momčadi s Kvarnera da po Korzu mogu voditi druge poput pravih vodiča, a isto vrijedi i za skaute susjeda iz Udina koji su na Kvarneru ‘kao doma’.

Na utakmicu su stigli i brojni bivši igrači, a među mnogim licima zamijetili smo Matiju Frigana koji je došao iz Belgije dati podršku svojoj Rijeci.

Podsjetimo, tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na Germanijaku.



Tagovi

HNK RijekaRijekaDinamo ZagrebGNK DinamoskautiManchester CityGenoaParmaStuttgart

Ostale Vijesti