Reuters
Reuters

Tipovi dana: Liverpool ne gubi na Old Traffordu, a imamo i X u Primeri

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.08.22. | 11:41

Pogledajte što smo danas izdvojili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Vrijedi probati
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 22:00
Girona - Getafe
ID: 6581943

I jedni i drugi su novu sezonu otvorili porazom. Girona minimalnim u Valenciji, a Getafe uvjerljivim na domaćem terenu protiv Atletica koji im je zabio tri pogotka. Zanimljiv je podatak da je u posljednjih pet međusobnih ogleda jednom slavila Girona, jednom Getafe, a tri puta je utakmica završila bez pobjednika. Priča se da bi gostujući strateg Quiqe Sanchez Flores uskoro mogao ostati bez Alene koji bi mogao u MLS pa treba vidjeti hoće li on danas igrati. Ovaj nam dvoboj 'miriše' na pravi X.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (2.75)
Vrijedi probati
ENGLESKA 1. LIGA | 21:00
Man.Utd. - Liverpool
ID: 6581797

Derbi tjedna, a novi tjedan je tek počeo. Već godinama sudar ove dvije momčadi nije ravnopravan, Liverpool je otišao stepenicu više, dok se United polako sve manje spominje kad se priča o 'velikoj četvorci'. Katastrofalno su otvorili novu sezonu, Erik ten Hag zatražio je dva pojačanja, a jednom mu je zasad riješeno – Casemiro. Tko će biti sljedeći, Antony ili netko drugi, tek treba vidjeti. Postojala je priča da će se utakmica odgoditi zbog bojkota navijača, Klopp je istaknuo da bi se u tom slučaju pobjeda treba dodijeliti njegovoj momčadi, ali to se neće dogoditi već će se sve odigrati. Uživat ćemo, gosti su veliki favoriti, ali United je uvijek United. Čak i kad su posljednja momčad Premier lige…


Germania kombinacije

Tip: X2 i 3+ (1.98)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 18:30
Roma - Cremonese
ID: 6581707

Par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Roma je novu sezonu Serie A otvorila gostujućom 1:0 pobjedom kod Salernitane, a sada na Olimpicu dočekuju novog prvoligaša Cremonese koji je u prvom kolu nakon dobre utakmice pokleknuo pogotkom u sudačkoj nadoknadi kod Fiorentine. Mourinho ne može računati na Wijnadluma kojem je na treningu, dva tjedna nakon dolaska u Romu, puknula tibija, no i bez nizozemskog reprezentativca Roma je ogromni favorit u večerašnjoj utakmici. Vučica ima momčad za sami vrh, no to moraju potvrditi na trenu, pogotovo nakon uvjerljivih pobjeda Intera, Napolija i Juventusa u prvim kolima prvenstva.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Sampdoria - Juventus
ID: 6581749

Istina je, Allegri ima velikih problema s ozljedama jer danas neće moći računati na Chiesu, Di Mariju, Pogbu i Szczesnyja, ali to ne znači da danas nisu favoriti protiv Sampdorije koja je praktički pa kompletna. U posljednjih sedam međusobnih ogleda Juve je svaki put slavio, dok je Sampdoria posljednju pobjedu upisala 2019. godine rezultatom 2:0. Staroj dami stvarno odgovara momčad iz Genoe, u posljednjih 10 međusobnih ogleda imaju devet pobjkeda, s tim da je najuvjerljivija bila s početka ove godine kad su u Coppa Italiji slavili rezultatom 4:1. Vlahović je zabio dva na otvaranju sezone, a da je srpski napadač u formi sigurno ne veseli obranu domaćeg sastava.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
TURSKA 1. LIGA | 20:45
Fenerbahče - Demirspor
ID: 6581821

Sjajna utakmica. O veličini Fenera ne treba trošiti riječi, uvijek su favorit za naslov, uvijek se od njih očekuju velike stvari, ali Super Lig je jako nepredvidljiva. S druge strane, Adana je pomalo 'umjetna', ali to ne znači i nezanimljiva, jer za njih igra Balotelli i Belhanda te odnedavno Dzyuba i Rakitski, dok s klupe svime komandira 'Aeroplanino' Vincenzo Montella. Uz Fener se ljetos povezivao i Beljo, ali u tim pričama nije bilo isitne. Bit će ovo jedna sjajna utakmica.


Germania kombinacije

Tip: 1X i 3+ (1.88)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti