FRANK AUGSTEIN/Reuters
FRANK AUGSTEIN/Reuters

Tipovi dana: Golijade u Munchenu i Vilniusu, Zadar će izboriti majstoricu, a imamo i najveće tečajeve na dva 'zicera'

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.06.22. | 10:03

Evo što vam preporučamo danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Italija - Mađarska
ID: 6443129

Prvi par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Mađarska je skupinu smrti otvorila s 1:0 pobjedom nad Engleskom, prvom nakon 1962., a sada idu na noge europskom prvaku koji se nije plasirao na Svjetsko prvenstvo, izgubio je prije toga završni turnir Lige nacija (treće mjesto), a onda i Finalissimu od Argentine. Talijani u posljednjih šest utakmica imaju samo jednu pobjedu, u prijateljskoj utakmici protiv Turske. No, unatoč tome, veliki su favoriti na domaćem terenu u Ceseni protiv momčadi koje su u četiri utakmice u Italiji pobijedili sva četiri puta. Posljednji put, doduše, 2001.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
ATP STUTTGART - trava | 12:30
A.Murray - C.O'Connell
ID: 6443280

Imamo i drugi par iz naše rubrike Germania daje najveće tečajeve. Jer, oba su pravi ziceri! U šesnaestini finala ATP-a u Stuttgartu jedan od sigurno top 20 najboljih tenisača u povijesti Andy Murray igra protiv 116. na svijetu Autsralca Christophera O'Connela koji se na glavni dio travnatog turnira plasirao kroz kvalifikacije. Prije turnira u Njemačkoj, oba tenisača igrala su ATP u Surreyju. O'Connel je zapeo u četvrtfinalu, a Murray u polufinalu, a ove sezone susreli su se u šesnaestini finala ATP-a u Dubaiju. Murray je tada slavio nakon dva sata i 53 minuta igre s 2-1 u setovima (6-7, 6-3, 7-5). Škot je i danas veliki favorit.


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Njemačka - Engleska
ID: 6437112

Jedno od najvećih nogometnih rivalstava. Nijemci su crna mačka Engleza na velikim natjecanjima, no Gordi Albion je u povijesti osam puta svladao Nijemce na njihovom tlu, dva puta više nego sve ostale zemlje - zajedno! U službenim utakmicama u Njemačkoj, jedna utakmica završila je neriješeno (1972.), a drugu su Englezi slavili s 5:1 (2001.). Englezi su slavili u zadnjoj međusobnoj utakmici na Euru 2020 (2:0), no od tog Eura Njemačku vodi Hans-Dieter Flick koji je u prvih 10 utakmica na klupi Njemačke zabilježio osam pobjeda i dva remija, protiv Nizozemske i Italije u posljednja dva dvoboja. Ukupna gol-razlika? 33:4. Na domaćem terenu? 19:1. Ovdje izbjegavamo prognozirati pobjednika, zato igramo oba daju 3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.35)
Fiksevi dana
HRVATSKA LIGA ZA PRVAKA | 20:00
Zadar - Cibona
ID: 6441027

Zadrani znaju što im je činiti u četvrtoj utakmici finala doigravanja za prvaka Hrvatske – žele li osigurati majstoricu u Zagrebu, Helbichevi igrači moraju upisati pobjedu. Poraz znači da je Cibona novi prvak Hrvatske i da će titulu proslaviti na Višnjiku, što se zasigurno ne bi svidjelo domaćim navijačima. Veliki je pritisak na Zadranima, vidjet ćemo hoće li se slomiti pod njim. S obzirom na izjednačene dosadašnje utakmice finala i sezone, igramo na pobjedu Zadrana i majstoricu u trećoj utakmici.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Litva - Turska
ID: 6443110

Turci su u Ligu nacija krenuli furiozno, sa četiri laka komada isprativši 'pastire' s Ovčjih Otoka, a u Vilniusu ih, dakako, zanima samo pobjeda. Litva je primila gol u 13 zadnjih domaćih utakmica, a Turska zabila na devet od 10 zadnjih gostovanja. Prema tome... Dabome! Igramo Germania kombinaciju - pobjeda Turske i najmanje tri gola na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 2 i 3+ (1.85)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti