Uwe Anspach/DPA
Uwe Anspach/DPA

Tipovi dana: Dinamo do pobjede na startu HNL-a, golijada u drugoj njemačkoj ligi

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.07.22. | 13:59

Evo današnjih zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 20:00
Dinamo - Lokomotiva
ID: 6508579

Konačno kreće hrvatsko nogometno prvenstvo i to utakmicom Dinama i Lokomotive. Aktualni prvak želi s tri boda krenuti u novu kampanju, no trener Ante Čačić ima nepovoljan zdravstveni karton, budući da nedostaju Boško Šutalo, Mahir Emreli, Antonio Marin i Marko Bulat, dok su neki na transfer listi. Za lokomotivu je veliki hendikep teška ozljeda Lukasa Kačavenda. Dinamo je ipak ozbiljan favorit u ovoj utakmici, bez obzira što su Lokosi uzeli čak sedam bodova Modrima prošle sezone.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
ATP NEWPORT - trava | 18:20
A.Murray - A.Bublik
ID: 6509973

Alexander Bublik sučelit će se protiv Andyja Murraya u četvrtfinalu Hall of Fame Opena u Newportu. Bublik je sezonu započeo osvajanjem Open Su de France u siječnju i pomažući Kazahstanu da pobijedi u mečevima grupne faze protiv Norveške na Davis Cupu. Međutim, nije uspio proći osminu finala na deset turnira koji su uslijedili. A Germania daje najbolji tečaj u zemlji na pobjedu Murraya, što dovoljno govori da bi Škot trebao uzeti pobjedu u ovom meču. Bublik je dobar, ali teško će protiv prekaljenog veterana.


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
SLOVENSKA 1. LIGA | 20:15
Koper - Tabor Sezana
ID: 6508764

Koper je bio sjajan tijekom priprema, a što potvrđuje i pobjeda nad Crvenom zvezdom. Tabor nije bio toliko raspoložen, ali je remizirao s Goricom. Zbog toga će domaćin ipak biti u statusu osjetnog favorita pred svojim navijačima i teško da će mu pobjeda izmaknuti iz ruku. Uostalom, zadnji međusobni susret ovih klubova je otišao na stranu Kopera. Iz te perspektive, hvatanje sva tri boda za domaći sastav ne bi trebao biti preveliki zalogaj.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.55)
Vrijedi probati
NJEMAČKA 2. LIGA | 20:30
K'lautern - Hannover 96
ID: 6508504

Kaiserslautern se vratio u drugi rang njemačkog nogometa, a pred njim se nalazi dosta dobri Hannover koji je oduševio u pripremnom razdoblju. Gosti su prošle godinu okončali drugu ligu na 11. poziciji. Kada se sve uzme u obzir, ovo bi mogao biti poprilično neizvjestan okršaj klubova koji nisu igrali međusobno još od 2017. godine. Stoga niti utakmice iz tog perioda ništa ne znače za ovu današnju. No, ono što bi se moglo očekivati je da će oba sastava pronaći put do protivničke mreže s obzirom na zadnje prezentacije.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.63)
Fiksevi dana
IRSKA 1. LIGA | 20:45
Drogheda - Bohemians
ID: 6508637

Drogheda je trenutno osmoplasirani sastav prvog ranga irskog nogometa. Do sada su nogometaši Droghede prikupili 25 bodova iz 22 utakmice, ali su poprilično komotni s obzirom da Finn Harps, koji je u crvenoj zoni, kaska 13 bodova. Bohemians je nešto bolji, šesti s 29 bodova i generalno u malo boljoj formi od domaćina, ali za očekivati je tvrdu utakmicu i mani broj pogodaka na ovom susretu irskog prvenstva.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 1-3 (1.4)

Tagovi

prijedlozi i tipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti