Svađa u Realu oko Lukinog nasljednika: On će nositi Modrićevu desetku

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.09.19. | 09:01

Realov predsjednik već ima ideju tko će nasljediti hrvatskog maestra sljedeće sezone, ali trener nije siguran kako je on pravi igrač za njegov stil igre.

"On će nositi Lukinu desetku," navodno je rekao Zidaneu, prenosi Diario Gol.

Martin Odegaard već je nekoliko sezona pod ugovorom s Kraljevskim klubom, ali kako nije bio spreman za ulogu vođe veznog reda Real Madrida, seljaka okolo po posudbama. Trenutačno je na dvogodišnjoj posudbi u San Sebastianu i igra odlično u dresu Real Sociedada. Perezu se sviđa način na koji upravlja veznim redom baskijskog kluba i smatra kako bi iduće sezone isto mogao činiti na Santiago Bernabeu.

Perez smatra kako je idealan nasljednik Luke Modrića, koji po svemu sudeći igra svoju posljednju sezonu u Realovu dresu, ali ima jedan problem. Realovog predsjednika je kupio svojim igrama, ali Zinedinea Zidanea još nije. Francuski strateg smatra kako još nije spreman uskočiti u Lukine kopačke.

Odegaard je posuđen na dvije godine, ali Perez neće imati problema platiti penal i na koncu tekuće sezone ga priključiti Realovoj momčadi, nastavi li igrati u ovako dobroj formi.

Mjesto u Realu će ga čekati, a čini se i Modrićev dres s brojem deset. Norvežanin može mirno pričekati rasplet situacije u San Sebastianu. Zasad je dobro krenuo u šest nastupa u La Ligi odradio je 540 minuta na terenu, zabio dva gola i jednom požutio, no je li pravi čovjek za zamijeniti Luku Modrića...

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Zinedine ZidaneLuka ModrićMartin OdegaardFlorentino PerezReal Madrid

Ostale Vijesti