GUGLIELMO MANGIAPANE Action Images
GUGLIELMO MANGIAPANE Action Images

Sinner preokrenuo i dobio Čilića, Mektić i Pavić igraju za polufinale

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.11.21. | 22:09

O pobjedniku četvrtfinala odlučit će parovi.

Nakon senzacionalnog slavlja 279. igrača svijeta Borne Goje protiv Lorenza Sonega, drugi hrvatski predstavnik Marin Čilić poražen je s 2:1 u setovima od Jannika Sinnera. Talijani su sada omjer u polufinalu poravnali na 1-1, pa će o putniku u polufinale odlučiti susret parova u kojem Hrvatska zahvaljujući Nikoli Mektiću i Mati Paviću ima ulogu favorita. Dvoboj parova počinje uskoro uz prijenos na HRT2.

Drugi meč četvrtfinala u Torinu je sjajno počeo. Čilić je ostvario brejk u četvrtom gemu prvog seta i na kraju slavio sa 6:3. Hrvatski predstavnik sjajno je ušao u drugi set, odmah je ostvario brejk, a potom i servirao za 3:1.

Ipak, unatoč vodstvu Čilića od 40:0 Sinner je uzvratio brejk i izjednačio na 2:2 u drugom setu. Uslijedila je mukotrpna borba do tie-breaka, a na kraju je drugi set odnio Sinner rezultatom 7:6. Posljednji set nije bio toliko neizvjestan.Odmah na početku trećeg Sinner je napravio brejk. Potpuno neočekivano Čilić mu je oduzeo servis u sljedećem gemu, no to je bilo sve što je uspio napraviti.pa je odlučujući set rezultatom 6:3 otišao na stranu Talijana.


Tagovi

Marin ČilićDavis Cup

Ostale Vijesti