Germania
Germania

Podrška za veliki jubilej: Germania sport donirala opremu za NK Gordowa

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.02.24. | 10:51

„Stogodišnjaku“ iz Velikog Grđevca uručen je paket od 36 nogometnih lopti za trening

Germania Sport kao društveno odgovorna kompanija nastavlja podržavati lokalne nogometne klubove donacijama sportske opreme, a posljednji u nizu je NK Gordowa iz Velikog Grđevca. Na adresu kluba osnovanog davne 1924, u godini stote obljetnice osnivanja, stigao je paket od 36 nogometnih lopti za trening.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Opremu je klubu na igralištu u Velikom Grđevcu uručio Germanijin menadžer podregije Bjelovar Igor Jukić, a tajnik NK Gordowa Marijan Marin zahvalio se u ime kluba. Podizanje kvalitete treninga trajni je cilj kluba, a ovakva podrška značajno doprinosi njegovom ostvarenju.

„Od srca zahvaljujemo Germaniji koja kao istinski partner snažno podržava sportske zajednice poput naše. Akcije poput ove od velike su važnosti jer nastoje približiti sport svima u društvu, a naš će klub uz novu opremu to sada lakše nastaviti činiti na terenu u našem mjestu“, rekao je Marin.

Nogometni klub Gordowa u sezoni 2023/2024. natječe se u 2. ŽNL Bjelovarsko- bilogorskoj, a podrška društva Germania Sport mnogo će im značiti u ostvarivanju sportskih ciljeva.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania SportGermania Sport kladionicahumanitarna akcijadonacija

Ostale Vijesti