Germania
Germania

Podrška samoborskom futsalu – Germania Sport uz MNK Petkov Breg

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.11.23. | 15:47

Ovakvi kolektivi zaslužuju punu podršku svih društvenih dionika

Grad Samobor ne broji mnoge malonogometne klubove, stoga je Germania Sport prepoznala potrebu da podrži entuzijaste koji takvu sliku lokalne futsal scene nastoje promijeniti. Tradicionalna akcija „Novi dresovi za nove prvake“ nastavljena je dodjelom opreme malonogometnom klubu Petkov Breg.

Dopredsjednik MNK Petkov Breg, gospodin Martin Hasanović, ukratko nam je predstavio klub navodeći:

„Malonogometni klub "Petkov Breg" dolazi iz malog mjesta s 250 stanovnika u sastavu Grada Samobora. Klub je osnovan 2001. godine i funkcionirao je do 2009. godine kada je privremeno ugašen. Prošlo je ljeto 2022. godine na poticaj skupine mladih ljudi klub ponovno počeo s radom. Temeljni motiv ponovnog pokretanja kluba bio je oživljavanje malonogometne igre koja je tradicija našeg malog mjesta.“

„U prvoj sezoni nakon reaktivacije, na naše malonogometno igralište privukli smo naše mještane i sve ostale zaljubljenike u sport svih dobnih uzrasta. Tako je svaki petak navečer malonogometno igralište u Petkovom Bregu središte društvenog događanja mjesta, a i šire okolice“, nastavio je Hasanović.

Podrška entuzijazmu mladih osoba, a naročito pri organizaciji i vođenju sportskih kolektiva i događanja, okosnica je društveno odgovornog poslovanja društva Germania Sport. Takvi kolektivi zaslužuju punu podršku svih društvenih dionika i vjerujemo da su malonogometaši iz Petkovog Brega novim dresovima Germania Sporta dobili vjetar u leđa za nove uspjehe.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania SportGermania Sport kladionicadonacija

Ostale Vijesti