Novi kiks Kovača katapultirao Borussiju na vrh Bundeslige (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.03.19. | 17:29

Bayern zatrokirao.

Nastavlja se utrka za naslov prvaka u Bundesligi, ali s nešto drugačijim poretkom na ljestvici. 27. kolo donijelo je kiks minhenskog Bayerna u gostima kod Freiburga gdje su odigrali 1-1, što je u sudačkoj nadoknadi uspjela iskoristiti Borussia Dortmund koja je na Signal Iduna Parku s 2-0 pobijedila Wolfsburg.

Utakmica za Niku Kovača nije dobro startala u Freiburgu. Domaćin je poveo već u 3. minuti, pogodak je zabio Lucas Holer na asistenciju Guntera. Ipak, remi aktualnom branitelju naslova donosi Robert Lewandowski svojim 19. prvenstvenim golom sezone, kojim je pobjegao drugoplasiranom Alcaceru na 3 gola razlike u poretku strijelaca.

> Nevjerojatan promašaj Lewe koji bi Kovača mogao koštati naslova prvaka (VIDEO)

 

 

 

 

Nogometaši Borussije mučili su se protiv Wolfsburga sve do 90. minute, kada Paco Alcacer dvama pogocima u četiri minute donosi pobjedu Žuto-crnima i bijeg Bavarcima na dva boda prednosti.

 

 

 

 

Za razliku od dortmundske, Borussia iz Monchengladbacha je upisala neočekivano visok poraz od Fortune. Domaćin je u Dusseldorfu slavio rezultatom 3-1, a domaćin je pitanje pobjednika riješio u prvih petnaest minuta. Dva gola zabio je Hennings (6', 16'), dok je jedan upisao Stoger (12'). Počasni za goste djelo je Zakarije u 83. minuti utakmice.

Nurnberg je sa 3-0 pobijedio Augsburg, a pogotke su zabijali Ishak (52'), Pereira (88') i Lowen (90+1'), dok je Werder u Bremenu sa 3-1 pobijedio Mainz. Za domaćine je dva pogotka zabio Max Kruse (36', 63'), a Rashica je načio goste već u 3. minuti. Počasni gol zabio je Quaison u 52. minuti.

U posljednjoj utakmici dana, RB Leipzig je na svom terenu demolirao Herthu sa 5-0, a iskazao se Yussuf Poulsen koji ja postigao hat-trick. Posebno je zanimljiv njegov treći, a Leipzigov četvrti pogodak kada je lobom matirao vratara berlinske momčadi.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/Nba5" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Paco AlcacerRobert LewandowskiNiko Kovač

Ostale Vijesti