Najava dana (16.3.): Dan u znaku Europske lige i Eurolige

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.03.17. | 07:32

Donosimo najzanimljivije utakmice danas s prijedlozima za klađenje u Germania Sport kladionici.

18:00 ANADOLU EFES – MACCABI TEL AVIV

Nakon pobjede nda Milanom u prošlom kolu, Maccabi stiže na noge Efesu u 26. kolu Eurolige gdje će teško doći do pobjede. Efes je u prošlom kolu kiksao protiv Bamberga i trenutno se nalaze na osmom mjestu. Darussafaka vreba odmah iza leđa i Efes će morati pobijediti kako bi ostao na posljednjem mjestu koje nakon kraja regularne sezone vodi u doigravanje.

19:00 BEŠIKTAŠ - OLYMPIAKOS

Još jedna utakmica osmine finala Europske lige u kojoj se sve otvoreno. U Pireju je bilo 1:1, a Bešiktaš će sada pred svojim navijačima, uz određenu dozu sigurnosti koju gol postignut u gostima daje, ipak biti u malenoj prednosti…

19:00 GENK - GENT

Gledat ćemo belgijski derbi u Europskom aranžmanu drugi puta u tjedan dana. U prvoj utakmici svjedočili smo golijadi, Gent je slavio s 5-2 i ne bi trebao imati posebnih problema na domaćem terenu osigurati prolaz u četvrtfinale Europske lige.

20:45 MILANO – CRVENA ZVEZDA

Zvezdaši u 26. kolu Eurolige odlaze na gostovanje kod Milana, najgore momčadi ovog glavnog europskog košarkaškog natjecanja. Naravno, Zvezdu u Milanu neće zanimati ništa osim pobjede, jer žele dodatno učvrstiti svoju poziciju na sedmom mjestu tablice, pretposljednjem mjestu koje vodi u doigravanje (trenutno su tri pobjede ispred osmog Efesa). U Beogradu su protiv Milana slavili 83:70, a sličan ishod očekujemo i danas.

21:05 ROMA – LYON

Nakon fantastične prve utakmice osmine finala Europske lige između Lyona i Rome (4:2) večeras nas očekuje uzvrat u Rimu. Lyon na Olimpico dolazi s finom prednošću ali, s obzirom na viđeno u prvoj utakmici, teško je predvidjeti išta osim toga da je pred nama sigurno još jedna lijepa nogometna večer.

21:05 MANCHESTER UNITED - ROSTOV

Crveni Vragovi zapravo mogu biti zadovoljni s time kako se odigrala utakmica u Rostovu. Na rubu regularnih uvjeta, na travnjaku koji je ličio na pašnjak i uz puno vjetra, United je bez većeg stresa odigrao 1:1. S kreditom gola u gostima, Rostov će teško do prolaza na Old Traffordu…

 21:05 AJAX – FC KOPENHAGEN

Utakmica u kojoj je ama baš sve otvoreno, jer je u Danskoj Kopenhagen slavio s 2:1. Obje ekipe preko vikenda su ostvarile uvjerljive pobjede u nacionalnim prvenstvima i sigurno nas u Amsterdamu očekuje neizvjestan i uzbudljiv susret.

00:00 TORONTO RAPTORS – OKLAHOMA CITY THUNDER

Thunder s tri pobjede zaredom stiže u Toronto, gdje se još uvijek navikavaju na život bez ozlijeđenog Kylea Lowryja. Očekuje nas neizvjestan susret jer Raptorsi polako počinju gubiti korak za Wizardsima i Celticsima, dok Thunderu za leđima diše Memphis. Posljednji je dio sezone i ove ekipe bore se za što bolje pozicije s kojih će ući u doigravanju pa nas sigurno čeka napeta i uzbudljiva utakmica. 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

najava danabet analiza

Ostale Vijesti