Germania
Germania

Malmö (2.30), Hammarby (2.00) i Panathinaikos (1.40) donijet će novce pred vaš nos

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 11:46

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.


Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Djurgarden - Malmö (19.00) DVOJKA 2.30

Domaća momčad ulazi u susret nakon 2-0 porata na gostovanju kod AIK Stockholma, a Malmö je osvojio tri boda tijesnom pobjedom 1-0 nad Vasteras SK. Pobjeda ih je ostavila na vrhu ljestvice s maksimalnim brojem bodova u četiri utakmice. Njihovi protivnici su četvrti, ali mogli bi biti 'dark horse' za mnoge pa tako i za goste ove utakmice, a iako je malo vjerojatno, domaćini čak maštaju o preotimanju naslova.

Halmstad - Hammarby (19.00) DVOJKA 2.00

Na tablici nakon četiri odigrana kola nalaze se dvije momčadi koje su na istim bodovima. Hammarby je dobio dvije utakmice kod kuće i izgubio dvije utakmice u gostima. Halmstad je uzeo svojih šest bodova u gostima protiv Västeråsa i kod kuće protiv Göteborga, a izgubio je od Siriusa i nedavno, kod kuće od Brommapojkarne. To su također dvije momčadi koje, što se tiče igre, imaju potpuno različite ideje kako igrati nogomet gdje su Hammarbyjevi postulati igranje naprijed, osvojiti loptu, ići visoko naprijed", "Osvoji loptu visoko" i "Kontroliraj utakmice". Halmstad ima, barem kako je do sada izgledalo, potpuno drugačiju agendu gdje se više radi na leženju, kompaktnosti i igri na kontre.

Panathinaikos – Maccabi (20.15) JEDINICA 1,40

Drugi je ovo četvrtfinalni duel, a u prvoj utakmici Izraelci su priredili iznenađenje i tijesnom gostujućom pobjedom oduzeli su prednost domaćeg terena Grcima. Doduše, treba naglasiti kako zbog ratnog stanja u pojasu Gaze Maccabi svoje domaće utakmice igra bez gledatelja u Beogradu, tako da će Final four Eurolige loviti bez podrške navijača. No, pobjedom u prvom dvoboju stavili su igrače pod vodstvom trenera Ergina Atamana pod golem pritisak. Bit će jako zanimljivo vidjeti odgovor Panathinaikosa, druge momčadi regularnog dijela Eurolige. 


Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti