Krajan: Ponovno pozivam Pavića, žao mi je i želim da okrenemo novu stranicu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.02.18. | 17:54

Početkom travnja u Varaždinu igramo protiv Kazahstana.

˝ Dosta se govorilo o neigranju Pavića, pa i ovim putem želim reći da ga ponovno pozivam u reprezentaciju. Očigledno je da se Mate osjeća povrijeđen u vezi s ranijim nastupanjem u Davis Cupu i s komunikacijom sa mnom. Žao mi je ako sam nenamjerno pridonio takvom Pavićevu doživljaju i želim da okrenemo novu stranicu. Mate nam treba i prošlost trebamo ostaviti iza nas˝ - iskreno je poručio Krajan vjerojatno se nadajući kako će njegove riječi doprijeti do Splićanina.

Što se tiče susreta s Kazahstanom Hrvatska je jasno favorit, igrat će se na podlozi koja odgovara našim igračima, a i po renkingu to bi morala biti glatka pobjeda. Ako očekivano prođemo bit ćemo domaćini i u polufinalu i to boljem iz dvoboja SAD-a i Belgije. Krajan je najavio i kako će Hrvatska u Varaždinu nastupiti s najjačom postavom.

˝U Osijeku smo bili s najjačom ekipom koju imamo. I dalje će to biti igrači koji su bili u Osijeku, možda malo šire s Mektićem i s Matom Pavićem, to ćemo vidjeti. Opet smo složni kao i 2016. kada smo prije sezone dogovorili da pokušamo ići do kraja. Dečki su osjetili kvalitetu i širinu koju imamo u ekipi. Ciljevi su opet veliki. Ako prođemo u polufinale, igrat ćemo na domaćem terenu i jedni smo od glavnih favorita˝ - zaključio je Krajan.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Mate PavićHrvatska teniska reprezentacijaŽeljko Krajan

Ostale Vijesti