Kolaps u Napoliju: Dvojicu opljačkali, trećem supruga pobjegla iz grada, četvrti unajmio zaštitare

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.11.19. | 10:39

Jedan je već dogovorio odlazak iz kluba...

Opsadno stanje na jugu Italije.

Još početkom ovog tjedna pisali smo kako je predsjedniku Napolija, Aureliju de Laurentiisu, dozlogrdilo. Nakon što su se igrači oglušili o njegovu riječ i odbili otići u karantenu, on je odlučio kako će pola aktualnog kadra napustiti klub.

Dries Mertens i Jose Callejon neće dobiti propduženje ugovora, a upravo je Belgijac prvi koji će napustiti klub. Kako je prenio Corriere dello Sport, on će na ljeto bez odštete prijeći u Inter, a za dvije godine ugovor dobit će sveukupno šest milijuna eura plaće.

 

Osim ove dvojice, kao što smo naveli, klub bi uskoro moglo napustiti i Lorenzo Insigne, Kalidou Koulibaly te Elseid Hysaj i Faouzi Ghoulam. Međutim, dok oni otiđu sljedećeg ljeta – ili oni sretniji već na zimu – treba nekako preživjeti do tada.

Igrači Carla Ancelottija u ozbiljnom su strahu od odmazde tamošnjih lokalnih huligana. Dvojica nogometaša 'nebesko-plavih' već su osjetili bijes mase. Supruzi Piotra Zielinskog provaljeno je u auto, oštećen prozor i ukraden tranzistor, dok je njegovom kolegi iz veznog reda Allanu provaljeno u dom dok su se tamo nalazili njegova supruga s djecom.

Kako prenosi Corriere dello Sport, supruga Lorenza Insignea je pobjegla iz grada (vjerojatno privremeno), a kako se slično ne bi dogodilo Kalidouu Koulibalyu, Senegalac je unajmio zaštitara koji će garantirati sigurnost njemu i njegovoj obitelji.

Posljednje informacije govore kako je Allanova supruga, inače u sedmom mjesecu trudnoće, preselila u hotel nakon provale u stan. Insigneova supruga je odselila kod roditelja, dok je supruga Piotra Zielinskog otišla u rodnu Poljsku.

U međuvremenu, de Laurentiis planira uzeti 25% od plaća svojim nogometašima. Odavno ne pamtimo ovako kaotično stanje u jednom uglednom europskom nogometnom klubu...

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kalidou KoulibalyPiotr ZielinskiAurelio De LaurentiisAllanJose Maria CallejonDries Mertens

Ostale Vijesti