Germania
Germania

Jedan par koštao ga je 160.000 eura, ali u Germaniji se i promašaji naplaćuju – i to s 5.656 eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 13:00

Preokret košarkašica San Marina koštao ga je velikog dobitka, ali Germania ga je za sjajan listić ipak odlučila nagraditi.

Košarkaški majstor, koji se očito specijalizirao za gađanje 'više ili manje' kad se priča o zbroju poena na utakmici, ove je subote u Germaniji pogodio čak 14 od 15 košarkaških utakmica.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prošao je cijelu Europu, preko Španjolske i Francuske stigao do Slovenije, potom i Turske, a pronašao je i jednu zanimljivost u Aziji, odnosno Kini, koju nije propustio kapitalizirati. Sve je lucidni igrač Germanije sjajno pogodio, ali od 15 događaja na njegovom listiću, jedna utakmica ipak nije završila onako kako je to anticipirao.

Košarkašice San Martina i Sassarija odmjerile su snagu u 26. kolu Serie A. Iako je gostujuća ekipa nakon prvog dijela bila u prednosti, domaće košarkašice su, predvođene 32-godišnjom Deborom Carangelo (24 poena, 4 skoka, 3 asistencije) te Amerikankom Taylor Soule (17 poena, 6 skokova) došle do preokreta i slavlja 78-73.

Margina za ovaj ogled bila je postavljena na 147.5 poena, Germanijin vjerni igrač odigrao je 'manje', što ga je na kraju koštalo 160.000 eura koliki je bio njegov potencijalni dobitak.

No, kad su u Germaniji vidjeli kakav je majstorski listić njihov igrač odigrao, oni su ga odlučili nagraditi s 5.6565 eura!

Iako će sigurno još neko vrijeme razmišljati zašto nije odabrao 'više' prije 'manje', sama činjenica za vjernog igrača Germanije da je uspio naplatiti svoj promašaj je nešto čudesno!

U svakom slučaju, ovom košarkaškom čarobnjaku treba čestitati na sjajnom listiću, a svakako mu treba poželjeti i uspješan nastavak klađenja u Germaniji. Pogoditi 14 od 15 nije mala stvar, a kad je ruka 'vruća', onda nijedan pravi šuter neće prestati šutirati…

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Naplati najveći promašajnaplati promašajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti