Interna kladionica na Mourinhov otkaz: Igrači ulagali stotine tisuća kuna

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 21.12.18. | 11:27

Manchesterovi nogometaši kladili su se kad će njihov šef dobiti otkaz: Rekao sam ti, duguješ mi lovu, slali su u WhatsApp grupu.

Čileanac je navodno slavodobitno javio ostalim igračima u WhatsApp grupi kako im je šef smijenjen. Iako tjedno zarađuje pola milijuna funti tjedno, oko 50 funti po minuti, jako se razveselio kad je osvojio tih 20 tisuća funti.

„Rekao sam vam, samo treba imati strpljenja! Rojo, duguješ mi 20 tisuća funti,“ pisalo je u poruci.

Ironično je što je Mourinho gotovo odveo klub u bankrot kako bi ga potpisao, dao mu rekordnu premierligašku plaću i poslao Arsenalu Mkhitaryana, a ovaj se cijelo vrijeme svađa s njim i nije pokazao puno otkad je u Unitedu. Tekuće sezone gotovo pa ništa, odigrao je 12 utakmica i zabio samo gol, a trenutačno je na oporavku od ozljede bedra.

Paul Pogba je još jedna skupo plaćena zvijezda kojoj nije sjeo Mourinho…

„Mislio je može raditi budalu od mene i okrenuti navijače protiv mene, zajebavao se s krivim igračem,“ navodno je euforično uzvikivao kad je u trening centru Carrington doznao za otkaz Specijalnom.

Euforiju u svlačionici navodno je morao stišavati pomoćnik Michael Carrick podsjećajući igrače kako nitko nije iznad kluba, a Mourinho je objavio kako se ne želi uvlačiti u odnose s pojedincima u klubu.

„Svaki put kad zaključim neko poglavlje svog života, iskazujem najdublje poštovanje ne komentirajući odnose s bivšim kolegama,“ objavio je.

Navodno jedino Romelu Lukaku nije slavio u slvačionici kad je Mourinho otpušten. Do kraja sezone klub će voditi bivša igračka legenda Ole Gunnar Solskjaer, a na kraju sezone zaposlit će novog glavnog trenera.

Mourinho, prema pisanju španjolskih medija, ima četiri ponude na stolu, žele ga giganti Real Madrid, Bayern, PSG i Porto, ali mnogo će ovisiti o situaciji s trofejima na koncu sezone. Specijalni vjerojatno neće usred sezone uskakati na ničiju klupu jer želi sam odraditi prijelazni rok i ljetne pripreme.

(foto: Action images)

 


Tagovi

Marcos RojoPaul PogbaAlexis SanchezPremier ligaManchester UnitedJose Mourinho

Ostale Vijesti