REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Guardiola mora dokazati da je bolja njegova škola, a Ajax i PSV će vam poduplati sve

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.07.22. | 10:19

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla. 

AJAX – PSV (20.00), JEDINICA, 1.95

Ako je vjerovati tradiciji, ove subote nas očekuje efikasna utakmica. Na šest od zadnjih sedam susreta Ajaxa i PSV-a došla je igra UG3+. Prošle sezone na sva tri ogleda, u Erediviziji je Ajax trijumfovao u Amsterdamu sa 5:0, a u Eindhovenu sa 2:1. Za te poraze su se „serviseri televizora“ osvetili u zadnjem dvoboju sezoni, u finalu nacionalnog kupa su poslije preokreta slavili sa 2:1.

LIVERPOOL - MAN.CITY (18.00), DVOJKA, 2.55

Kako im se voli tepati u moderna vremena dva najbolja kluba današnjice otvaraju novu sezonu u inačici engleskog Superkupa. Započet će ovom utakmicom neke nove ere u vrijeme Kloppa i Guardiole koji su ovog ljeta doveli po napadačko pojačanje. Stigli su Darwin Nunez u Liverpool i Erling Haaland u City, a otišli su Mane i Sterling. Ova utakmica je i uvertira onog što bi mogli očekivati od ove dvije momčadi tijekom nove sezone, a predvidjeti danas pobjednike nije nimalo lagan zadatak.

CERCLE BRUGGE – ANDERLECHT (16.00), DVOJKA, 2.10

Cercle Brugge u subotu dočekuje Anderlecht na stadionu Jan Breydel u belgijskoj Pro ligi. Cercle Brugge je prošlu sezonu završio na 10. mjestu. To nije bio njihov cilj, jer je trener Dominik Thalhammer tvrdio da su željeli mjesto među prvih pet. Međutim, to je hvalevrijedan uspjeh za momčad koja je osvojila svoj treći i posljednji naslov prvaka u sezoni 1929./30. Anderlecht prošle sezone još jednom nije uspio osvojiti naslov. Njihova suša traje dosta dugo. Iako su prošlu sezonu završili na trećem mjestu, krajnja želja im je povratak na vrh. Anderlecht je dobio tri od zadnjih pet međusobnih okršaja, dok je Cercle Brugge jednom slavio, a jednom su obje strane podijelile plijen. Središnji branič Sousa neće zaigrati za domaćine zbog puknuć meniskusa, Emilio Kehrer i Boris Popović također neće zaigrati. Anderlecht također ne stoji najbolje. Središnji branič Lucas Lissens oporavlja se od operacije koljena, dok je Sergio Gomez izvan stroja zbog kontuzije. Desni bek Killian Sardella i veznjak Marco Kana izbačeni su zbog problema s mišićima. Desni bek Michael Murillo suspendiran je zbog crvenog kartona.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

 


Tagovi

AjaxPSV EindhovenLiverpoolManchester CityCercle BruggeAnderlecht

Ostale Vijesti