Germania
Germania

Germania Sport uručila donaciju Klubu sinkroniziranog plivanja Medveščak

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.03.24. | 15:52

U okviru društveno odgovornog poslovanja, Germania Sport stoji uz mnogobrojne sportske kolektive

Klub sinkronizranog plivanja Medveščak je osnovan 2002. godine u sklopu Sportskog društva Medveščak, a iste godine održana je prva ljetna škola sinkroniziranog plivanja na Šalati koja se tradicionalno organizira do danas. Tijekom ostatka godine klub održava treninge na bazenu Mladosti na Savi i Zimskom plivalištu Mladost kroz natjecateljski program i program škole sinkroniziranog plivanja. Kako u okviru društveno odgovornog poslovanja Germania Sport stoji uz mnogobrojne sportske kolektive, ovoga puta su sa velikim zadovoljstvom donirali sredstva za rad plivačkog kluba iz Zagreba.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tajnica kluba Hana Palijan predstavljanje je započela istaknuvši kako je sinkronizirano, odnosno umjetničko plivanje olimpijski sport čija je posebnost da spaja više sportova u jednu cjelinu: plivanje, gimnastiku, balet, elemente akrobatike i ronjenje.

Palijan nastavlja:

„Organizaciju trenerskog rada koordinira naša glavna trenerica Ana Novak koja je ujedno i predsjednica kluba te je od 2014.-2021. godine bila i izbornica nacionalnih ekipa. Velika predanost te napor i trud koji zajedno s ostalim trenericama kluba ulaže u svom radu, do sada su rezultirali brojnim uspjesima naših plivačica i plivača koji iz godine u godinu postižu vrhunske rezultate na gradskim, državnim i međunarodnim natjecanjima osvajajući medalje u svim disciplinama i svim kategorijama.“

Njezine riječi svakako potvrđuju i posljednji uspjesi kluba. Naime, na Kupu Hrvatske II. dio Klub sinkroniziranog plivanja Medveščak ostvario je vrhunske rezultate, nastupivši sa 16 koreografija, osvojivši pritom 9 zlatnih te 2 srebrne i 2 brončane medalje.

Donaciju su upravo Ani Novak uručili Marija Juršić iz pravnog odjela i Domagoj Dananić iz korporativnih poslova Germania Sporta.

„Germania Sport kroz projekte društvene odgovornosti kontinuirano ulaže u napredak i razvoj hrvatskog sporta. Čestitamo Klubu sinkronizranog plivanja Medveščak na recentnim uspjesima i vjerujemo da ćemo im kroz naš partnerski odnos olakšati ostvarenje kontinuiteta vrhunskih rezultata“, istaknuo je Dananić.

„Od srca zahvaljujemo Germaniji što nas je prepoznala i podržala donacijom. Sredstva ćemo s velikim zadovoljstvom uložiti u rad kluba kako bi nas uspjesi naših plivačica i plivača i dalje činili ponosnima“, zaključila je Ana Novak.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionicapromo

Ostale Vijesti