Biti ili ne biti, pitanje je kako će proći Nadal, Molde i Manchester City!

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 17.04.24. | 11:11

Najveći tečajevi današnjeg dana...

Germania sport kladionica svojim igračima donosi najveće tečajeve na pobjede dva nogometna kluba te Rafaela Nadala

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Nadal - De Minaur (16.00), JEDINICA 1.90

Nakon što je Nadal izbacio Cobolija u prvom kolu Barcelone, u drugom trenutno 644. tenisača svijeta, a ukupno jednog od top tri najveća svih vremena, očekuje 11. na ATP ljestvici Alex De Minaur. Australski tenisač je prošlog tjedna zapeo u četvrtfinalu Monaca, izgubio je 0-2 od Novaka Đokovića. De Minauru dobro leži zemlja, ali zna se tko je Kralj zemljanih terena. Ova dva tenisača susrela su se do sada četiri puta. Nadal je slavio u prva tri, no posljednji dvoboj, odigran drugog dana 2023. završio je 2-1 pobjedom Australca. To je ujedno bio i jedan od ukupno tri meča koja je Nadal odigrao u prošloj godini.

Manchester City - Real Madrid (21.00), JEDINICA 1.75

Ovo je četvrti put u posljednjih pet sezona da se ove dvije momčadi susreću u nokaut fazi natjecanja. U prethodna tri navrata Manchester City slavio je dvaput, a Real Madrid, u polufinalu pretprošle sezone, jednom. Zapravo, jedina utakmica između ova dva suparnika koja nije bila neizvjesna, bio je uzvratni polufinalni susret u prošloj sezoni. Nakon 1-1 u prvoj madridskoj utakmici, Manchester City odigrao je najbolju utakmicu sezone i slavio s 4-0. Navijači Građana nadaju se istom scenariju i večeras. Prvi dvoboj bio je prilično izjednačen, spektakularan. Mogao je prevagnuti na obje strane, a završio je 3-3. City nije izgubio 24 utakmice, a na svojem terenu ne zna za poraz 41 utakmicu te danas Građani mogu izjednačiti rekord iz 2021. kada su u Manchesteru ostali neporaženi 42 utakmice. Real Madrid s druge strane suvereno maršira prvenstvom Španjolske. Serija Real Madrida bez poraza nije kao Manchesterova, ali je i dalje impersivna. Madriđani nisu izgubili već 15 utakmica, puno su ležerniji u domaćem prvenstvu od Građana i puni motiva dočekuju ovaj teškaški dvoboj. Nadamo se da ćemo u nekom trenutku vidjeti svu trojicu hrvatskih reprezentativaca na terenu, Gvardiola i Kovačića protiv Modrića.

Molde - Odd (18.00), JEDINICA 1.35

Ova dva kluba igraju unaprijed utakmicu 17. kola, Molde je nakon tri odigrane utakmice u novoj sezoni drugi s istim, maksimalnim brojem bodova kao i Bodo/Glimt, ali za jedan pogodak slabijom gol-razlikom, dočim je Odd sedmi s gol-razlikom 4-4, pobjedom, remijem i porazom. Ovdje je domaćin veliki favorit; u zadnja četiri domaćinstva zabio je u prvih 45 minuta, a u zadnje četiri utakmice u prvenstvu i Kupu nije primio gol.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.




Tagovi

Najveći tečajevikladionicakladioničarski danGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti