Bit ćeš cool, ako pobijede Milan, Fener i Liverpool

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 10:51

Najveći tečajevi na utakmice Europske i Konferencijske lige

Danas je fokus na dvobojima Europske i Konferencijske lige, a Germania daje najveće tečajeve na pobjede Milana, Fenerbahcea i Liverpoola.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Roma - Milan (21.00), DVOJKA 2.50

Talijanski obračun u četvrtfinalu Europske lige. Roma je u prvom kolu slavila s 1-0, čime je nanizala četiri utakmice bez primljenog gola i potvrdila odličnu formu. Milan je, nakon posrtaja od Rome, remizirao sa Sassuolom u prvenstvu (3-3) tako da forma Rossonera trentno nije na adekvatnoj razini. No, Milan je svlado Romu u prve dvije utakmice sezone, a do nedavne pobjede na San Siru Roma je bila bez pobjede nad Milanom više od četiri i pol godine!

Atalanta - Liverpool (21.00), DVOJKA 1.75

Nakon 3-0 pobjede na Anfieldu putnik u polufinale je prilično izvjestan. Čak ni moćni Liverpool ne može nadoknaditi takav zaostatak, posebno jer se momčad Jurgena Kloppa grčevito bori za naslov prvaka Engleske, a dodatno ih je uzdrmao drugi domaći poraz u nizu, prije tri dana od Crystal Palacea. Liverpool će sigurno odigrati bolju utakmicu nego prije tjedan dana, no Atalanta je prekvalitetna momčad da bi ispustila tako veliku prednost. Danas se očekuje i nastup Marija Pašalića od prve minute.

Fenerbahce - Olympiakos (21.00), JEDINICA 1.65

Olympiacos je u prvoj utakmici slavio s 3-2, a danas nas očekuje pravi spektakl i još jedan otvoreni dvoboj s neizvjesnim ishodom. Fener je favorit, kako zbog igara u domaćem prvenstvu, tako i zbog kvalitete momčadi. No, Olympiacos se diže u formim u zadnje tri utakmice zabio je 11 pogodaka, a nedavno je uspio nadoknaditi 1-4 zaostatak od Maccabi Tel Aviva iz prve utakmice i u uzvratu nakon produžetaka slaviti sa 6-1. Fener dosta energije troši na svađu u domaćem nogometu, tako da su danas sva tri znaka realna.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.




Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti