Tipovi dana: Nogometni specijaliteti sa košarkaškom završnicom

Vrijeme Čitanja: 5min | pet. 14.02.20. | 09:53

Odabrali smo najzanimljivije parove iz bogate ponude Germania Sport kladionice.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

NOGOMETNI TIP |19:00| SALZBURG – LASK (U oba poluvremena će biti postignut gol, tip da, tečaj 1,42)

Od 19 sati u Salzburgu se sreću istoimeni domaćin i Lask iz Linza. To je ujedno i veliki derbi austrijske Bundeslige, a razlika je samo dva boda u korist prvoplasiranog branitelja naslova kojeg financijski pomaže Red Bull. Od zadnjih pet međusobnih duela, tri su otišla na stranu Bikova, dva su puta remizirali. Lask pobjedu nad današnjim protivnikom čeka od travnja 2018. godine. No, pitanje je kako će se domaćini snaći bez najboljeg strijelca Haalanda i sjajnog Minamina. Međutim, kad vidimo Salzburg odmah nas to na golove vuče pa ćemo tipovati na gol u oba poluvremena.

NOGOMETNI TIP |20:30| BORUSSIA DORTMUND – EINTRACHT FRANKFURT (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 1,50)

Borussia će, barem se tako u svrhu neizvjesnosti Bundeslige nadamo, voditi ''mrtvu utrku'' s Bayernom, Leipzigom i imenjakinjom iz Mönchengladbacha za naslov. Eventualno se tu može iz prikrajka priključiti Leverkusen, no teže. U ovoj utakmici im prijeti ne igranje nekih veoma bitnih pojedinaca. Thomas Delaney je ozlijeđen neko vrijeme, friško je ozlijeđen kapetan i duša ove momčadi Marco Reus. Još friškije Julian Brandt, no ova momčad ima i previše ''baruta u svojim cijevima'' i bez navedenih vedeta. Barem da na domaćem terenu uzmu tri boda protiv Eintrachta. Uvijek smo na ovakvim utakmicama za golove, ali su tečajevi bezobrazno nisku pa ćemo tipovati na pobjedu domaćina.

NOGOMETNI TIP |20:45| MONACO – MONTPELLIER (Zbroj golova na utakmici će biti najmanje 3, tip 3+, tečaj 1,80)

Oba sastava imaju problema s ozljedama, a ipak je u većim problemima domaćin kod kojeg sigurno neće nastupit Bakayoko, Martins i Pellegrini. U posljednje dvije utakmice domaćin je upisao dvije pobjede što sugerira da su u dobroj formi. Gosti iza sebe imaju jako dobru sezonu te su trenutno na petom mjestu, ali valja istaknuti da ukoliko momčad iz Monte Carla bude ta koja će slavit na kraju utakmice da će ujedno i prestići svojeg današnjeg protivnika budući da dva boda manje od njih. U posljednjoj utakmici današnji gost je slavio na domaćem terenu, a rezultat je tada bio 3:1. Monaco je ove sezone jako čudna momčad za kladionicu, ali su pošteni s golovima, s toga ćemo tipovati preko tri u večerašnjem susretu.

NOGOMETNI TIP |21:00| VALENCIA – ATLETICO MADRID (Prvo poluvrijeme ili utakmica će završiti neriješeno, tip x ili 1px, tečaj 1,63)

Vjerojatno derbi 24. kola Primere. Valencia je na sedmom mjestu, ali samo s lošijom gol-razlikom od Real Sociedada na šestom, te joj je apsolutno svaki bod nužan u borbi za plasman u Europu. Upravo Atletico je ispred nje dva boda i prvi u zoni Lige prvaka. Utakmici prijeti da bude odigrana bez velikog broja igrača u oba sastava, razlog čemu su ozljede. Između ostalih Piccini, Gameiro i Cillessen kod Valencije, te Joao Felix, Morata, Diego Costa i Trippier kod gostiju. Težak dvoboj za prognozirati, no mi ćemo se zbog svih mogućih izostanaka odlučiti da će biti neriješeno na poluvremenu ili na kraju.

NOGOMETNI TIP |21:00| WOLVES – LEICESTER (Oba tima će postići gol na utakmici, tip da, tečaj 1,77)

Šumski dvoboj! Vukovi napadaju Lisice na domaćem terenu, ali danas bi lukavost gostujućeg sastava mogla biti presudna. Iako su veći dio sezone gosti igrali možda i najljepši nogomet u Premier ligi, u posljednje su vrijeme upali u mini krizu rezultata. To se, na njihovu sreću, nije osjetilo na prvenstvenoj tablici gdje su i dalje na visokom trećem mjestu, a drugoplasirani City im bježi svega dva boda. Danas idu u goste na uvijek neugodan Molineux gdje ih dočekuje Wolverhampton, momčad koja je u nekoliko navrata u potpunosti oduševila širu nogometnu javnost. Domaćinu će nedostajati Vinagre, dok je brzonogi Traore pod upitnikom. S druge strane, gosti su praktički kompletni, a oni koji im nedostaju ne konkuriraju za početni sastav. Očekujemo vrhunsku utakmicu s puno uzbuđenja, a nadamo se i golova. Naš tip je da će obje momčadi zatresti mrežu.

NOGOMETNI TIP |21:00| LOKOMOTIVA – ISTRA 1961 (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 1,60)

Iako su Lokosi danas favoriti, ne treba unaprijed otpisati Puljane. Gosti su u prošlom kolu slavili na domaćem terenu protiv Varaždina minimalnim rezultatom, dok je na isti način Lokomotiva izgubila sva tri boda na gostovanju na Poljudu. U prvom srazu između ove dvije momčadi slavili su Lokosi, a tada su se iz Pule vratili sa sva tri boda (1:3). Istra više nema Ćužea koji je za klub zabio najviše golova ove sezone, dok Lokosi neće moći računati na Budimira koji se vraća nakon manje ozljede. Domaćin je favorit, ali HNL je nepredvidiv, možda ga upravo radi toga toliko i volimo. Naš tip je pobjeda Lokomotive.

KOŠARKAŠKI TIP |21:30| UNICAJA – ZARAGOZA (Tim 1 će pobijediti na utakmici, tip 1, tečaj 1,45)

Od 21:30 sati na rasporedu je četvrtfinalni dvoboj španjolskog košarkaškog kupa između Unicaje i Zaragoze. Gosti su u prvenstvu bolje plasirana momčad, no prednost Unicaje je domaći parket. U Malagi se igra cijeli turnir i to domaćinima daje izvjesnu prednost. Zaragoza je u prvenstvu ove sezone iz ove dvorane izašla kao pobjednik te to zasigurno može ponoviti i danas. Međutim, kladionice Unicaju stavljaju u veliku ulogu favorita pa i bez obzira što je ona daleko od slavnih dana. Ždrijeb je ove sezone nagradio na papiru slabija imena pa je tako Valenciju, Barcu i Real gurnuo u jednu stranu, a Unicaju, Zaragozu, Tenerife i Andorru u drugu, što ovim momčadima daje nadu da u jednoj utakmici dođu do trofeja. Naš tip će biti pobjeda Unicaje prije svega zbog domaćeg terena.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Tipovi danakladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti