Lovrenov agent započeo pregovore s talijanskim gigantom

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.07.19. | 15:52

Dejan nije u prvim planovima Jurgena Kloppa.

Već se dugo vremena nagađa, a danas je talijanski portal Calciomercato izašao s novim informacijama – Dejan Lovren je u pregovorima oko prelaska u Italiju.

ODIGRAJ Saburtalo - Sheriff Tiraspol

Hrvatski reprezentativac nije u prvom planu kod trenera Jurgena Kloppa, a ispred njega su uz neprikosnovenog Virgila van Dijka, i Joel Matip i Joe Gomez. Iz tog razloga, agent 30-godišnjeg braniča Vatrenih, Vlado Lemić, otputovao je u Milan i ovog jutra sastao se sa predstavnicima Rossonera, piše isti izvor.

Sastanak je navodno trajao sat vremena, a talijanski gigant je već odavno izrazio želju za njegovim potpisom. U svemu tome, najveći problem bit će dogovor plaće između igrača i njegovog potencijalnog novog poslodavca jer Lovren trenutno prima pet milijuna eura godišnje u Liverpoolu, dok mu je klub sa San Sira spreman dati tek tri milijuna godišnje, navodi Calciomercato.

Iako Klopp ne želi prodavati Lovrena, Milan je spreman ponuditi dovoljnu svotu novca kako bi promijenio mišljenje njemačkog trenera i uprave Redsa. Ta cijena je, engleski mediji su još prošlog mjeseca pisali, minimalno oko 20 milijuna eura.

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Vlado LemićDejan Lovren

Ostale Vijesti