Kovač doveo Chelseajevog talenta, a uzima i dragulja izravnog njemačkog konkurenta

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.07.19. | 09:50

Bayern izaziva bijes konkurencije.

Iako je trener Bayern Munchena, Niko Kovač, na sva zvona obznanio kako su u potrazi za dvojicom krilnih igrača, veznjakom i stoperom, uprava kluba radi u tajnosti za dalju budućnost kluba. Bavarcima su potrebna hitna pojačanja na četiri spomenute pozicije, ali one bi mogle biti riješene na duge staze novim igračem dovedenim iz Chelseaja.

ODIGRAJ Čile - Peru

Naime, Bayern je u svoje redove doveo vrlo talentiranog mladića iz redova Bluesa, a njegovo ime je Jamal Musiala. Iako su se navijači kluba s Allianz Arene nadali dovođenju Calluma Hudsona-Odoija, ta opcija je i dalje u igri. Štoviše, čini se kako Braco Salihamidžić krči put upravo prema novopečenom engleskom reprezentativcu.

Naime, 16-godišnjem Musiali, koji je potpisao petogodišnji ugovor s njemačkim prvakom, agent je Bradley Hudson-Odoi, brat 18-godišnjeg Calluma te ujedno i njegov agent. Što se Musiale tiče, on je rođen u Fuldi u Njemačkoj, a 2011. godine preselio je u Chelsea. Igrao je za mlade reprezentacije Engleske i Njemačke, da bi se sada ponovno vratio u redove Gordog Albiona, prenosi njemački Bild.

Ali, ovaj potpis nije sve što će Bayern uskoro dogovoriti.

 

 

 

 

Kako prenose njemački mediji, Bayern bi uskoro mogao ponovno navući bijes njemačke nogometne javnosti na sebe. Naime, uprava kluba već neko vrijeme prati mladog vratara Schalkea, Alexandera Nubela, koji je oduševio sjajnim partijama na Europskom prvenstvu U21, poglavito u polufinalnom srazu protiv Rumunjske.

Mladić koji će krajem rujna napuniti 23 godine ima aktualan ugovor sa 'Rudarima' još samo do sljedećeg ljeta, što Bavarci planiraju iskoristiti kako bi ga potpisali besplatno u sljedećem prijelaznom roku. Iako ga klub iz Gelsenkirchena želi zadržati svim silama, to neće baš biti moguće.

Njemačka televizija Sport1 prenosi kako konačnog dogovora Nubela i Bayerna još nema, ali da su se kontakti i pregovori među njima poprilično intenzivirali. Nubel navodno želi u Bavarsku već ovog ljeta, ali sve upućuje na to da će on tek dogodine u Bayern. U početku bi trebao biti zamjena za Manuela Neuera, a kasnije ga s vremenom i nadomjestiti.

Čini se da je Bayern tako novo dugoročno golmansko rješenje ponovno pronašao na AufSchalke Areni. 33-godišnjeg Neuera su barem platili 30 milijuna eura, a Nubela bi mogli dobiti besplatno

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Alexander NubelCallum Hudson-OdoiJamal MusialaNiko Kovač

Ostale Vijesti