St. Etienne pomeo Nicu, Monacu puni plijen kod fenjeraša (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.12.19. | 21:05

Efikasno kolo u Francuskoj.

Odigrano je pet utakmica 16. kola francuske Ligue 1.

St. Etienne je na svom terenu slavio protiv Nice rezultatom 4:1.

Domaćin je sjajno otvorio dvoboj i već u 11. minuti poveo golom Bouange iz kaznenog udarca.

 

 

No, slavlje Zelenih nije dugo trajalo, jer je Nica nakon samo četiri minute izjednačila golom Dolberga.

 

 

Nakon dva brza gola utakmica se potpuno otvorila, redale su se prilike na obje strane, ali su oba golmana uspjevala sačuvati svoju mrežu. No, u 38. minuti domaćini ipak naplaćuju svoju bolju igru. Hamouma je primio sjajno dodavanje i izašao sam pred vratara te poentirao za 2:1.

 

 

Samo dvije minute poslije novi gol za St. Etienne. Forfana je odlično ispratio ubačaj iz kornera te glavom pospremio loptu u same rašlje.

 

 

Drugo poluvrijeme gosti otvaraju s odličnom prilikom, ali Cyprien iz slobodnog udarca loptu šalje uz samu vratnicu. Ako je bilo ikakve nade za Nicu da vrati u utakmicu, gol u 58. minuti ju je prekinuo. Hamouma je sjajno ubacio iz slobodnog udarca, pronašao Bounangu koji je loptu lagano pospremio za 4:1.

 

 

Do kraja susreta smo vidjeli još par poluprilika, ali se rezultat nije mijenjao.

Monaco je pobjedom kod Toulousa rezultatom 1:2 stigao do drugog gostujućeg trijumfa ove sezone. Strijelci za Kneževe su bili Ben Yadder u 9. iz kaznenog udarca i Martins u 84., dok je za domaćine počastan gol zabio Sanogo u 40. minuti s bijele točke.

 

 

 

 

 

 

Rennes je slavio u Metzu kod istoimenog domaćina rezultatom 0:1. Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Hunou u 39. minuti.

 

 

PSG je slavio na domaćem terenu protiv Nantesa rezultatom 2:0. Strijelci za Parižane su bili Mbappe u 52. i Neymar u 85. minuti iz kaznenog udarca.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/63Eb" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/Lq51" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Dijon i Monpellier su podijelili bodove rezultatom 2:2. Poveli su domaćini autogolom Sambije u 2. minuti, uslijedio je preokret gostiju golovima Molleta u 15. i Savaniera u 29. Konačnih 2:2 i bod domaćinima osigurao je Mavididi golom u 72. minuti.

 

 

 

 

 

 

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Ostale Vijesti