vijest

0

Zbog vrijeđanja riječke Armade, sucu prijeti izbacivanje s liste HNS-a

08.01.2019 20:46 | Germanijak/I.G.

Upleo se u prepucavanja između dvije navijačke grupe.

Veličina slova A A A

Splitski gradski vijećnik i član stranke Neovisni za Hrvatsku, Martin Pauk, upleo se u sukob dviju navijačkih skupina – Torcide i Armade – koje bi ga mogle koštati sudačke karijere.

Ovako ide razvoj događaja. Na pravoslavni Badnjak (prema julijanskom kalendaru) pripadnici Torcide su ušli na Rijekin stadion (koji se treba izgraditi) Kantrida, i postavili transparent u kojem insinuiraju da su navijači tog kluba pravoslavci i Srbi te da „nisu bili dobri prošle godine, zbog čega još nisu dobili stadion“.

Armada je uzvratila slikanjem pred prostorijama Torcidinog kluba navijača u Splitu s transparentom na kojem je pisalo da je lako raditi „herojske akcije“ kada „svatko može doći pod okriljem noći“. Upravo nakon te Armadine 'geste', u raspravu je ušao i HNS-ov licencirani sudac Martin Pauk, koji je na slici s Armadinim transparentom na Facebooku prepravio napisano u: „Ponoćka je prošla, deco iz Armade, vratite se kući, sarme vam se hlade! Hristos se rodi“

Kako prenosi 24sata, Hrvatski nogometni savez je pokrenuo istragu protiv suca koji se nalazi na njihovoj sudačkoj listi, a sudi u niželigaškom društvu. Prema Pravilniku, prijete mu sankcije upozorenja, ukora, novčana kazna, zabrana suđenja, brisanje s liste sudaca ili pak najrigoroznija – isključenje iz nogometne organizacije.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka