vijest

0

Vuja: Privatni problemi nisu trik za odlazak iz Zagreba, ali možda u budućnosti preuzmem Vardar

24.05.2020 13:54 | Germanijak

Sad već bivši trener RK Zagreba odgovorio je teoretičarima zavjere koji tvrde da je pobjegao iz Zagreba kako bi preuzeo Vardar.

Veličina slova A A A

Veselin Vujović, sad već bivši trener RK Zagreba, morao je naglo napustiti trenersko mjesto u hrvatskom rukometnom prvaku. Mnoge je ta odluka iznenadila, jer nije bilo nikakvih trzavica s klubom, doveli su pojačanja koja je tražio i njihov „brak“ je izgledao skladan, ali Vuja je imao privatnih problema i zbog njih se morao zahvaliti zagrebašima...

„Rekao sam ljudima iz Zagreba kako imam problem u Šapcu koji ne mogu riješiti, ako nisam osobno tamo. Imam privatni biznis koji se urušava, kad mene nema,“ objasnio je Veselin Vujović za podgoričke Vijesti.

Mnogi su počeli s teorijama zavjere kako su priče o privatnim problemima samo izlazna strategija kako bi preuzeo novi klub tvrdeći kako ga čeka klupa Vardara, nekoć najbolji rukometaš svijeta demantirao je kako seli u Skopje, ali nije odbacio mogućnost da se to doista i dogodi u bližoj budućnosti...

„Te glasene su započele kad je objavljeno kako se vraća Mihajlovski. Vjerujte mi, odlazak iz Zagreba nije trik za preuzimanje Vardara, iako ne isključujem mogućnost da se to dogodi, kad riješim privatne probleme,“ podvukao je.

(Foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka