vijest

0

U grad Crvene armije po crveni karton

14.03.2019 16:30 | Germanijak/J.O.

Idealan meč za nastavak mahanja crvenim

Veličina slova A A A

Krasnodar – Valencia na utakmici će biti dodijeljen crveni karton, tečaj 3,60

Utorak i srijeda donesoše obilje kaznenih udaraca na euro utakmicaama, posebno je i nas i Vas razeselio Poljak Marciniak pokazavši na bijelu točku sinoć u Babrceloni.  Četvrtak donosi uzvratne utakmice osmine finala Europske lige, a veselje bi nam mogao donjeti engleski sudac Anthony Taylor. Sudac koji je zadnja tri euro klupska nastupa ( Europska Liga: Sevilla – Lazio, Šahtar – Eintracht , Liga prvaka: Plzen – Roma ) začinio sa četiri crvena kartona. Gledali smo ga i prošle sezone, upravo u ovoj fazi Europske lige kada je u Bilbau , u uzvratnom srazu Atletica i Marseillea isključio , baskijskog napdača Adruiza.  

Obje momčadi spadaju među najkartoniranije u ovosezonskim euro natjecanjima sa akumuliranim prosjekom od 5 žutih kartona po meču. Niti jedan igrač Valencije u dosadašnjem dijelu euro sezone nije pocrvenio , no Kolumbijac u dresu Krasnodara , Cristian Ramirez tu je “čast” ponio u utakmici upravo protiv još jednog španjolskog kluba – Seville.

Prošlotjedni sraz u Valenciji okončan je sa čak šest žutih kartona, “šišmiši” donose tek minimlanu prednost od 2-1 , Rusi vjeruju  , a mi čekamo Taylora i još jednu njegovu sudačku izvedbu u kojoj neće propustiti pokazati možda baš i ne dirketan crveni , ali barem “dvostruki” žuti karton – da. Sve cijene veće od 3,0 na ovu opciju za nas su prihvatljive.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka