vijest

1

Toronto za minimalac potpisao igrača koji je odbio dvogodišnji ugovor s Warriorsima

10.01.2019 10:51 | Germanijak/H.M.

Zanimljiv razvoj situacije.

Veličina slova A A A

Toronto Raptorsi odlučili su potpisati Patricka McCawa, bivšeg igrača Golden State Warriorsa koji je s njima odbio potpisati ugovor vrijedan 1,71 milijuna dolara. Ta je ponuda bila aktualna do listopada pa je u sezonu ušao bez kluba. Nakon toga je potpisao s Cleveland Cavaliersima na šest milijuna dolara uz dvije godine ugovora koji nije bio garantiran. Warriorsi su mogli to izjednačiti, ali nisu htjeli.

McCaw je nakon toga odigrao tri utakmice za Cleveland koji ga je tri dana prije roka otpustio dok mu ugovor još nije bio garantiran. Nakon što mu je isteklo vrijeme koje je morao provesti na waiveru postao je slobodni igrač i mogao je potpisati s bilo kojom momčadi. ESPN javlja kako je dogovor pao između njega i Toronto Raptorsa. Bit će to veteranski minimum od 786 tisuća dolara do kraja sezone.

On je izabran 2016. godine od strane Milwaukeea, ali je odmah na noć drafta poslan u Warriorse gdje je u dvije sezone zabijao 3,9 poena u limitiranoj minutaži s klupe, no osvojio je dva naslova. Ove sezone odigrao je samo te tri utakmice za Cavse koji su ga otpustili prije nego mu je ugovor postao garantiran što je izazvalo velike kontroverze u NBA-u.

Dakle, McCaw je skupo platio odbijanje Warriorsa jer se vjerojatno nakon dva prstena zaželio ozbiljnije minutaže, odbio je u listopadu i ponudu od 5,2 milijuna dolara za dvije sezone s njihove strane, dobio veće novce od Cavsa koji su ga na kraju odbacili tri dana prije potvrde garancije. Sada će sezonu završiti u Raptorsima za minimalac pa na ljeto tražiti nove mogućnosti.

(Foto: Action Images

posljednji komentari1
Kreker

| 28.01.2019 12:55

Minimal 800k eura ma to ti je kod nas minimalac pajdo

prikaži sve

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka