vijest

0

Stigla potvrda: Dario Šarić dobio dozvolu da se vrati u Hrvatsku

21.03.2020 12:59 | Germanijak/I.M.

Vrlo je upitno kada će se NBA liga nastaviti.

Veličina slova A A A

U razgovoru za RTL, izbornik košarkaške reprezentacije Veljko Mršić progovorio je aktualnim zbivanjima, hrvatskoj reprezentaciji, ali i mogućnosti otkazivanja Olimpijskih igara. Prvo okupljanje reprezentacija bi trebala imati u lipnju, no pitanje je što će od toga biti.

„Sve je stalo, puno je tu rekla-kazala informacija, ali kako sada stvari stoje, sva natjecanja do tamo iza ljeta će se odgoditi.“

Međunarodni olimpijski odbor tvrdi da od otkazivanja Olimpijskih igara neće biti ništa.

„Čak da se igre i održe, upitno je u kakvom bi stanju tamo stigli sportaši“, smatra Mršić. 

Izbornik se čuo i s hrvatskim NBA igračima: „Ako se sezona uopće nastavi, u NBA ligi planiraju da traje do kraja kolovoza. Jučer sam se čuo s Darijem Šarićem, kaže kako su dobili dopuštenje za odlazak svojim kućama. Znači da je upitno hoće li i NBA sezona biti održana, vidjet ćemo“, za kraj je rekao hrvatski izbornik. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka