vijest

0

Srbić četvrti na Svjetskom prvenstvu: Suci su mi odnijeli medalju

03.11.2018 22:15 | Germanijak/E.F.

Naš najbolji gimnastičar nije zadovoljan.

Veličina slova A A A

Tin Srbić je zauzeo četvrto mjesto na preči na Svjetskom prvenstvu u gimnastici koje se održava u Dohi. Zlato je uzeo Nizozemac Epke Zonderland s ocjenom 15.100, srebrni je bio Kohei Uchimura iz Japana s ocjenom 14.800, a broncu je osvojio Amerikanac Samuel Mikulak. On je dobio ocjenu 14.533, što je za 0.033 više od 14.500 koliko je dobio Srbić. Hrvatski gimnastičar nije zadovoljan suđenjem.

„Nažalost, netko uvijek mora biti četvrti, a to sam ovaj put bio ja. Mislim da su me suci namjerno oštetili kako bi Amerikanac uzeo broncu. Žao mi je što to rade i što nam pokušavaju uništiti snove, ali neće uspjeti! Napravio sam najbolje što sam mogao svoju novu vježbu, vježbu koju sam izvodio prvi put na natjecanju, i to odmah u finalu Svjetskog prvenstva. Zadovoljan sam svojim nastupom i ponosan sam na to kako sam odradio ovo finale. Nadam se da su svi u Hrvatskoj uživali. Završilo je i ovo finale i napokon idemo doma“, rekao je za HRT Srbić koji je ipak zadovoljan rezultatom.

„Ovaj rezultat mi je još jedan pokazatelj da sam i dalje u svjetskom vrhu bez obzira na ozljede koje su sada već iza mene. Sada se okrećem novim izazovima - kvalifikacijama za Olimpijske igre koje su mi krajnji cilj. Ovo će mi samo dati još više snage da budem još i bolji.“

(Foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka