vijest

0

Spursi spremili ponudu za Perišića, evo što nude Interu

12.02.2019 19:01 | Germanijak

Tottenham bi doveo sjajnog igrača i zadao težak udarac ljutitom rivalu.

Veličina slova A A A

Prošle zime selili su ga u Manchester United, tekuće zime u Arsenal, ali Ivan Perišić na kraju bi mogao završiti u novom velikanu. Tottenham je navodno zainteresiran za usluge hrvatskog reprezentativca i želi ga dovesti iduće ljeto.

Mauricio Pocchetino nije potrošio ni funte već više od godinu dana i čini se kako je odlučio odriješiti kesu jer, iako ima sjajne rezultate – nema još ni jedan trofej, a Ivan Perišić izgleda je čovjek kojeg je odabrao da riješi taj problem.

Inter želi novac jer je odbio nekoliko opcija za razmjenu igrača s Arsenalom ove zime, ali Spursi bi željeli proći nešto jeftinije i uz gotovinu u suprotnom smjeru poslati Sergea Auriera ili Mousu Sissoka. Pristane li Inter na trampu, vjerojatnije je kako će u suprotnom smjeru Aurier, koji je trenutačno nezadovoljan statusom u klubu, nego Sissoko koji je jedan od najvažnijih igrača u Pocchetinovim kombinacijama.

Ovaj posao ima smisla iz nekoliko razloga, prvi i najočitiji jest onaj da će u London doći odičan igrač, a drugi je da će time baciti rukavicu u lice velikom rivalu Arsenalu koji također želi Perišića.

Protekle zime Arsenal je poslao nekoliko ponuda na Interovu adresu, no sve su vraćene natrag uz odbijenicu, a Perišić je na koncu ostao u Milanu, no sve je izglednije da igra svoju posljednju sezonu na Giuseppe Meazzi.

 (foto: Action Images)

 

tagovi

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka