vijest

0

Ronaldo otkrio Marcelu da odlazi iz Reala: Morao sam lagati za njega

11.02.2019 15:25 | Germanijak/I.G.

Bili su dugogodišnji suigrači.

Veličina slova A A A

Ovog siječnja, brazilski reprezentativac Marcelo napunio je 12 godina otkako se priključio Kraljevskom klubu. Nakon dvije sezone u Fluminenseu, u seniorskom nogometu, zakapario ga je najtrofejniji europski klub, a dolaskom Cristiana Ronalda 2009. godine započelo je jedno od najvećih prijateljstava.

Odličan odnos lijevog bočnog i portugalske zvijezde razvijao se tijekom godina, kako na travnjaku tako i van njega. U klupske vitrine donijeli su 4 'ušata trofeja' te po 2 prvenstva, kupa i superkupa. Pored toga, postali su nerazdvojni prijatelji, a Ronaldo je upravo Marcelu otkrio da će napustiti redove Reala nakon 9 godina.

„Bili smo na treningu u sklopu priprema za finale Lige prvaka i tada mi je rekao: 'Odlazim“, izjavio je 30-godišnji Brazilac u intervjuu za Esporte Interactivo. Tada ga je novinarka pitala je li to znači da joj je lagao kada ga je svojedobno pitala za sudbinu Portugalca: „Da, slagao sam, ali morao sam to učiniti za njega“.

Uz to, Marcelo je otkrio što planira po pitanju svoje budućnosti. U posljednjih pola godine vrlo često ga se dovodilo u vezu s odlaskom u Juventus.

„Odlazak u Juventus? Oni su odličan klub, ali ja imam ugovor s Real Madridom“, nije puno otkrio igrač koji je upisao 58 nastupa za Selecao.

Tko zna, možda je lagao i po ovom pitanju…

 (Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka